Antena Căutare

De la navigator, la membru într-o trupă de muzică pop-dance, iar mai apoi coprezentator la televiziune. Cam așa arată ascensiunea lui Șerban Copoț, coprezentatorul emisiunii IUmor

Actualul prezentator de la IUmor, Șerban Copoț, în vârstă de 38 de ani își aduce aminte cu nostalgie de momentele când și-a început viața alături de Animal X, dar nu uită nici cum se bucura la fiecare doză de suc și gumă de mestecat, dulciuri aduse de tatăl său din străinătate. 

Actualul coprezentator de la IUmor, Șerban Copoț, în vârstă de 38 de ani își aduce aminte cu nostalgie de momentele când și-a început viața alături de Animal X, dar nu uită nici cum se bucura la fiecare doză de suc și gumă de mestecat, dulciuri aduse de tatăl său din străinătate.

Drumul lui Șerban Copoț a început cu o dorință puternică de a fi marinar. Pasiunea pentru tot ce însemna marea a venit din partea tatălui și fratelui lui. Dar cum socoteala de acasă nu se pupă cu cea din târg, placerea de a fi marinar s-a stins o dată cu liceul militar, care nu a fost deloc ca în filmele americane, așa cum își imagina el.

„Mi-a plăcut marea, navigaţia, aventura şi am crezut că dacă merg la liceul militar va fi totul ca în filmele americane, frumos. A fost frumos, dar e un şoc emoţional la 14 ani să baţi pasul de defilare şi să duci o astfel de viaţă”, a dezvăluit Șerban într-un interviu pentru Adevărul.

Tot din liceu a pornit și frenezia Animal X. Pe când lustruiau podelele pentru o companie își exersau mișcările de breakdance „pentru că alunecam foarte bine”.

Debutul lor se întâmpla în `99 când cei de la 3rei Sud Est le-au văzut potențialul și le-au propus să le facă un album. Nu au acceptat din prima, dar în final au ajuns să cânte melodiile care răsună si în ziua de azi în mintea celor care au crescut cu Animal X.

De la navigator, la membru într-o trupă de muzică pop-dance, iar mai apoi coprezentator la televiziune. Cam așa arată ascensiunea lui Șerban Copoț, coprezentatorul emisiunii IUmor Trupa Animal X

Din momentul debutului și-au făcut și promisiunea supremă care urma să îi desființeze 16 ani mai târziu: „bă, dacă ajungem vreodată să facem chestia asta pentru bani, ne lăsăm“.

Nu se așteptau la un așa succesc. Ca toți tinerii care prind gustul faimei, și băieții de la Animal X au avut momentele lor de aroganță. „Gândeşte-te că la 18 ani aveam bodyguard şi şofer, cui nu i s-ar urca la cap?”

„La început nu ne-am luat în serios. Eram uimiţi de reacţiile oamenilor, la un moment dat era o isterie atât de mare încât nu mai înţelegeam nimic. Deşi mergeam cu Dacia, aveam viaţă de Michael Jackson pe scenă”, a mai declarat Șerban Copoț pentru Adevărul.

De asemenea, Șerban a ținut să menționeze că Animal X nu s-a desființat în totalitate și că aceștia vor să revină. Nu-i interesează de piața muzicală actuală și cred cu tărie că se pot reinventa, pentru că, spune Copoț, „noi am fost foarte volatili, ne-am plimbat prin stiluri, pentru că noi am considerat că o trupă e ca un organism viu, evoluează, noi am crezut foarte mult în evoluţie”.

De la navigator, la membru într-o trupă de muzică pop-dance, iar mai apoi coprezentator la televiziune. Cam așa arată ascensiunea lui Șerban Copoț, coprezentatorul emisiunii IUmor Șerban Copoț, prezentând „Manualul Exploratorului”

În prezent, pe lângă postura de coprezentator la IUmor, acesta se ocupă de un proiect propriu în care organizează tabere pentru copii. „Manualul Exploratorului“, cartea la care Șerban a muncit șase ani a început cu o ducumentare „pot spune că toată viaţa m-am documentat pentru această carte”.

Puteți citi tot interviul pe Adevărul.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x