Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Cum arată și ce mărturisiri a făcut Adele despre viața ei amoroasă după divorț

În timpul apariției sale la emisiunea Saturday Night Live, Adele a recunoscut că viața ei amoroasă e un dezastru și că s-ar înscrie la Insula Iubirii, în speranța că poate așa va întâlni iubirea vieții ei.

Cum arată și ce mărturisiri a făcut Adele despre viața ei amoroasă după divorț

profimedia

Cântăreața în vârstă de 32 de ani care a divorțat anul trecut de Simon Konecki, după o relație de 7 ani, frumoasa blondă dorește să își găsească din nou dragostea. Glumele pe seama vieții ei amoroase au apărut după ce a parodiat show-ul de dating “The Bachelor”, unde spera că îl va cuceri pe Ben K, fiind în competiție cu mai multe femei.

3 days to go ♥️

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

Adele și-a făcut apariția într-o rochie neagră superbă, din catifea, radiind de frumusețe după ce a slăbit 45 de kg. Rochia mulată îi pune în valoare silueta, iar coafura și machiajul îi pun și mai mult în evidență trăsăturile.

Adele a avut trei eșecuri în dragoste

Artista a mărturisit că inima i-a fost frântă de mai multe ori, o data la 19, apoi la 21 și ultima data la 25, acestea fiind și titlurile primelor trei albume ale sale. Adele a spus în glumă că s-ar înscrie la Love Island pentru a concura pentru inima lui Ben K, visând că el va fi dragostea vieții ei. Ea a încercat să îl curteze cu faimoasele sale piese “Hello” și “Someone like you”. Cu toate acestea, Ben K nu a părut impresionat.

Cu cine se întâlnește acum Adele

În prezent, Adele se întâlnește cu Skepta, după divorțul de Simon în aprilie 2019. Cei doi au fost văzuți luna trecută la o întâlnire romantică, după ce mai mult timp au share-uit pe rețelele lor sociale fotografii despre reușitele celuilalt. Skepta a recunoscut chiar că Adele îi trimite mereu mesaje și cei doi vorbesc destul de des.

Recomandari