Căutare Live

Cum arată și cine este soțul Alessandrei Stoicescu. Mesajul pe care i l-a transmis de ziua lui

Pe 12 noiembrie a fost ziua de naștere a lui Sergiu Constantinescu, iar soția acestuia, jurnalista Alessandra Stoicescu, i-a transmis un mesaj emoționant: „La mulți ani omului care mă completează perfect”.

Cum arată și cine este soțul Alessandrei Stoicescu. Mesajul pe care i l-a transmis de ziua lui

De ziua lui Sergiu Constantinescu, jurnalista de la Observator nu a ezitat să transmită un mesaj înduioșător.

„La mulți ani omului care mă completează perfect, tatălui celei mai iubite fetițe Sara Maria Francesca , copilul nostru mult dorit, la mulți ani bărbatului care are mereu toate răspunsurile, făcând ca totul să fie mai ușor și plin de dragoste. La mulți ani soțului meu Sergiu Constantinescu care mă face să mă simt cea mai iubită și norocoasă femeie”, a scris Alessandra Stoicescu pe Instagram.

Cu ce se ocupă Sergiu Constantinescu, soțul Alessandrei Stoicescu

Sergiu Constantinescu gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Acesta a cunoscut-o pe soția sa chiar prin intermediul serviciului.

Deși Sergiu o cunoștea pe Alessandra de la televizor, s-a îndrăgostit de ea în 2011, când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

Puțini știu că Alessandra Stoicescu, în vârstă de 43 de ani, a luat la căsătorie numele de Constantinescu, și a rămas Stoicescu doar pentru public.

Jurnalista de la Observator a vorbit în repetate rânduri despre soțul ei care este o sursă de echilibru în familie, dar și o persoană care o completează în proiectele în care este implicată.

Ardeleanul cu plete, pasionat de motociclete, este, în ciuda aspectului, o persoană cu picioarele pe pământ, potrivit soției acestuia.

Alessandra Stoicescu: Sergiu este echilibrul între nebunie, pasiune şi cumpătare şi logică

„Sergiu este echilibrul între nebunie, pasiune şi cumpătare şi logică. Aşa m-a cucerit. Noi ne-am cunoscut lucrând împreună, a venit ca manager de proiect la Intact Media Academy. El asta a făcut: ia business-uri de la zero şi le face performanțe sau business-uri care sunt într-un impas şi le aduce pe pozitiv. Ai zice că e o zonă în care ţi-e greu să-l plasezi, cu părul lui lung şi latura lui artistică. Însă partea asta este perfect echilibrată de felul în care ştie să gestioneze o situaţie critică astfel încât s-o scoată la lumină într-un fel pozitiv. M-a cucerit şi punându-mă cu picioarele pe pământ, pentru că eu, deşi sunt Taur şi sunt foarte stabilă, am momente în care mă gândesc la un proiect în care să ne facem o casă pe Lună, de unde să plecăm pe Marte şi aş vrea şi puţin pe Venus. Iar el întotdeauna echilibrează lucrurile. Noi lucrăm împreună în sensul în care el gestionează Intact Media Advisors şi Intact Media Academy, prin care facem toate proiectele noastre de business, revista Români care dezvoltă România, inclusiv şcoala de televiziune. Eu sunt cu partea artistică aici. De asemenea, la Fundaţia Mereu Aproape lucrăm împreună, el fiind directorul care coordonează toate fluxurile financiare, care are grijă să fie întotdeauna destul ca să putem salva copiii aflaţi în nevoie urgentă. Aşa e şi în viaţă: lucrurile le facem împreună, ne echilibrăm. Cei din industrie îl cunosc”, a declarat Alessandra Stoicescu, într-un interviu acordat anul trecut.

Sergiu a mai fost căsătorit înainte și are o fiică cu fosta soție. Pe lângă implicarea în televiziune, soțul Sandrei Stoicescu, a cochetat cu politica fiind unul dintre fondatorii Partidului Inițiativa Națională (PIN).

Sergiu și Alessandra s-au căsătorit în anul 2012 și împreună au o fiică de un an.

Imaginea care i-a facut pe fanii lui Speak să se întrebe dacă s-a căsatorit deja cu Stefania: "#myfam #mywife... 2020, anul în care vedetele s-au întrecut în selfie-uri din baie. Cele mai sexy fotografii publicate pe rețelele de soci...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x