Antena Căutare

Pe Chef Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar stai să vezi cum arată soția lui | FOTO

Pe Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, iar după obținerea marelui premiu Asia Express, luptând alături de Răzvan Fodor, vedeta a câștigat și mai mult admirația a mii de oameni.

Pe Chef Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar stai să vezi cum arată soția lui | FOTO Galerie
Sorin Bontea

Toată lumea îl cunoaște pe Sorin Bontea de la televizor, după ce a fost jurat în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, difuzată pe Antena 1.

Prin prisma merseriei, fără îndoială una dintre pasiunile lui este gătitul, mai exact arta culinară, Bontea fiind un Chef extrem de apreciat.

Ce gest de omenie a făcut Chef Sorin Bontea, după finala "Asia Express!" Pentru asta merită tot respectul!

Dar pe lângă asta, vedeta tv se pare că este și un romantic incurabil. Da, exact, Bontea oferă trandafiri soției lui, ori de câte ori are ocazia.

Articolul continuă după reclamă

Soția vedetei este o prezență extrem de discretă. Cei doi sunt împreună din 1989, iar în 1994 s-au căsătorit. Au împreună doi copii superbi. Cuplul s-a cunoscut la o petrecere între prieteni, iar cel care a făcut primul pas a fost Sorin Bontea. El povestea, conform Libertatea, despre prima lor întâlnire, despre care își amintește că i-a oferit un trandafir soției, pe care atunci o curta.

Pe Chef Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar stai să vezi cum arată soția lui | FOTO

Soția lui Bontea

libertatea.ro

În fotografie apare cuplul Bontea, imagine de la nunta celor doi, care a avut loc în urmă cu aproximativ 26 de ani.

Ce mesaj le-a transmis Chef Sorin Bontea, fanilor săi, pe rețelele de socializare, după ce a câștigat finala Asia Express! Vei rămâne fără cuvinte!

Tot despre soția vedetei știm că gătește foarte bine, chiar dacă el este Cheful, ea ar fi cea care gătește acasă.

"De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10.", spunea Chef Sorin Bontea, despre soția lui, conform aceleeași surse.

Cranii, viermi și canibali, tot ce nu s-a văzut la Asia Express! Ce a trăit cu adevărat Răzvan Fodor:" Am fost mușc... Celine Dion, gest emoționant! S-a filmat și a transmis un mesaj, aproape implorând. Cuvintele vedetei sunt adresate într...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x