Ștefania s-a pozat nemachiată și fanii au observat un detaliu! Iubita lui Speak, poze netrucate

Unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din sezonul 3 Asia Express a fost cel format din Speak și Ștefania. Recent, focoasa brunetă i-a lăsat mască pe toți după ce s-a filmat complet nemachiată!

Cum arată Ștefania, iubita lui Speak, fără pic de machiaj

Ștefania a devenit una dintre cele mai apreciate vedete din România după participarea în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Alături de Speak, partenerul său de viață, frumoasa brunetă a trecut prin zeci de misiuni complicate prin Filipine și Taiwan.

CUM ARATĂ ȘTEFANIA, IUBITA LUI SPEAK, COMPLET NEMACHIATĂ

Totuși, nimic nu a fost prea greu pentru cei doi, motiv pentru care au ajuns chiar în marea finală. După o cursă nebună contracronometru, Speak și Ștefania au ratat marele trofeu la mustață. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost cu douăzeci de minute mai rapizi și au câștigat sezonul 3 Asia Express.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Totuși, pentru Speak și Ștefania a fost o experiență de neuitat, ce i-a adus mai aproape și i-a făcut chiar să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Ștefania s-a pozat nemachiată și fanii au observat un detaliu! Iubita lui Speak, poze netrucate

Cum arată Ștefania, iubita lui Speak, fără pic de machiaj

Cum arată Ștefania, iubita lui Speak, fără pic de machiaj

Despre Speak știm că este un artist și un vlogger de succes, dar nici Ștefania nu este mai prejos!

Cu mai bine de un milion de fani doar pe Instagram, focoasa brunetă reușește să facă senzație de fiecare dată când postează vreo fotografie sau vreun clip video cu ea.

citește și: Interzis minorilor! Ștefania, dans extrem de provocator! Iubita lui Speak e o adevărată bombă sexy

Recent, Ștefania a postat pe YouTube un tutorial de machiaj natural ce a adunat în câteva ore zeci de mii de vizualizări. Fanii au putut să descopere astfel cum arată iubita lui Speak fără pic de farduri.

Nemachiată, Ștefania i-a lăsat mască pe toți cu frumusețea sa naturală, ieșită din comun și cu aer exotic! La o privire mai atentă, fanii au observat că Ștefania are și pistrui, un lucru ce i-a făcut pe mulți să o considere și mai drăguță.

Ultimele știri