Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Asia Express

VEZI SEZOANE INTEGRALE

Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3. A fost o cursă la muchie de cuțit! Ce detalii au ieșit la iveală despre Speak și Ștefania, la scurt timp după ce au ratat trofeul Asia Express?

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători ai sezonului 3 Asia Express. Cei doi au povestit la Xtra Night Show despre momentul trăit de pe scenă, unde au fost declaraţi invingători.

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DUPĂ FINALA ASIA EXPRESS, SEZON 3

Emoțiile au fost atât de mari, încât gongul final l-a făcut pe Răzvan Fodor să se prăbușească la pământ, de fericire!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3

Sorin Bontea a dezvăluit în emisiunea Xtra Night Show faptul că lupta împotriva echipei Speak și Ștefania din finala Asia Express a fost una dificilă.

„Nu mă așteptam să aibă un așa impact, sincer. Am zis că plec într-o aventură cu Răzvan și vedem noi ce iese și ce s-o întâmpla. Că vom sta cât putem și cât ne-o duce corpul și pe noi. Dar uite că am ajuns în finală, am reușit să câștigăm și cel mai rău îmi pare că am ajuns în finală cu Speak și Ștefania. A fost cel mai greu momentul în care am văzut-o pe Ștefania, când eram pe scenă. A fost un moment care a făcut cât o mie de cuvinte”, a dezvăluit Sorin Bontea.

În materialul video de mai sus, Sorin Bontea a dezvăluit că între cele două echipe a fost o distanță de 20 de minute. Totuși, un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când Speak și Ștefania au privit învingătorii pe scena Asia Express.

citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată după ce a câștigat trofeul Asia Express! „Ce s-a întâmplat după e cu totul altă poveste!”

Totuși, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Ștefania și Speak au dezvăluit că și ei se simt învingători, pentru faptul că au parcurs tot Drumul Comorilor, ratând la mustață victoria.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală după finala Asia Express sezonul 3? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show!

citește și: Adrenalină în stare pură, misiuni uluitoare și o victorie uriașă pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor! Ce s-a întâmplat în finala Asia Express, sezon 3

FINALA ASIA EXPRESS SEZON 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Asia Express. O echipă puternică și ambițioasă, care a făcut față cu brio misiunilor din Filipine și Taiwan.

La capătul Drumului Comorilor este premiul de 30.000 de euro, la care au aspirat toți cei 18 concurenți.

Telespectatorii au savurat o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei au tins cote maxime.

citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat lovitura la Asia Express! Mina de aur le-a adus o surpriză uriașă! „Așa opulență?!”

Au fost nouă echipe la început de drum. După 35 de ediții spectaculoase, doar două echipe au mai rămas în competiție. Una pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, trofeul Asia Express, sezonul 3, iar aceea este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. La final, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro