Cum arată transsexualul Naomi acum! S-a stabilit de mai mulți ani în Elveția unde are o viață lipsită de griji

 
+2 click pentru
galerie

Cea de-a treia ediție a show-ului ”În puii mei” a început în forță și a readus sâmbătă seară telespectatorilor un număr inedit cu transsexualul Naomi, interpretat magistral de Bendeac. 

Transsexualul NAOMI revine în forță! „Nu trebuie să mai caut nimic la un bărbat, că știu exact unde e! Fă-ţi CASCO pentru că în seara asta te tamponez!”

Ca de fiecare dată, scheciurile cu personaje inspirate din actualitatea românească duc parodia la un alt nivel, îmbinând perfect umorul și ironia.

Însă, v-ați întrebat ce mai face transexualul Naomi în realitate? De mai mulți ani, transsexualul Naomi s-a stabilit în Elveția, unde s-a angajat într-un bordel. În urmă cu patru ani, s-a întors în România pentru a participa la preselecțiile Eurovision. A ajuns până în finala selecției naționale, dar nu a reușit să convingă juriul și publicul român că merită să reprezinte țara noastră peste hotare.

Cât despre viața personală, Naomi are de câțiva ani o relație cu un bărbat, Cristi, de care se declară îndrăgostit. Chiar dacă are o meserie „păcătoasă”, Naomi a spus de fiecare dată că se roagă, că e foarte credincios și că a fost în pelerinaj la Vatican. 

Chiar dacă spune că financiar îi merge de minune, transsexualul are un aspect neîngrijit și are probleme cu dantura.

.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE