Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum au fost surprinși Dorian Popa și iubita lui Claudia Iosif (Babs) lângă bradul de Crăciun. Ținutele lor au atras toată atenția

Dorian Popa este unul dintre cei mai celebri și apreciați artiști din showbiz-ul românesc. Acesta își surprinde fanii de câte ori are ocazia cu imaginile sale, alături de animalul de companie (cățelul Cheluțu) și iubita lui Babs.

Cum au fost surprinși Dorian Popa și iubita lui Claudia Iosif (Babs) lângă bradul de Crăciun. Ținutele lor au atras toată atenția

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar Dorina Popa și Babs au început pregătirile pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. Aceștia și-au împodobit bradul de Crăciun și s-au lăsat fotografiați în cea mai romantică ipostază de până acum.

Cum au fost suprinși Dorian Popa și iubita lui

Recent, Babs a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine în care apare alături de Dorian și un alt membru al familiei, cățelul Cheluțu. Cei doi au în spate un peisaj desprins din povești, în care bradul de Crăciun este vedeta, însă cei mai mulți fani au observat și ținutele lor spectaculoase.

Cuplul, cât și cățelul lor s-au asortat cu bradul de sărbători. Aceștia au îmbrăcat haine albe, care scot în evidență cele mai mici trăsături ale feței, cât și ale corpului.

Babs a uimit cei 366.000 de urmăritori cu fotografia sa remarcabilă și a primit 56.544 de aprecieri din partea oamenilor din mediul online.

"1 Decembrie: Portret de familie.", a fost mesajul Claudiei pentru fani.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească vedetei că lipsește din fotografie cele două pisici ale cuplului, dar și faptul că bradul este de-a dreptul fascinant în acest an.

"Unde sunt motanii și mamișor? Sunteți oricum cei mai frumoși" sau "Foarte fain bradul. Sunteți foarte frumoși și minunați.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Recomandari