Cum au petrecut Liviu Vârciu și Anda Călin de Ziua Îndrăgostiților la români: „Dragobete, unde ești să-mi plătești nota?”

Liviu Vârciu a petrecut la restaurant alături de iubita sa, Anda Călin, de Dragobete, iar mesajul pe care l-a postat a stârnit hohote de râs din partea fnailor.

Liviu Vârciu și Anda Călin au celebrat ziua de Dragobete

Instagram & Antena 1

Liviu Vârciu a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de frumoasa lui parteneră, mama a doi dintre copiii lui. Liviu Vârciu a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale că a celebrat Ziua îndrăgostiților la români în oraș. Peste 49 de mii de fani au apreciat fotografia în care cei doi părinți pozează îmbrățișați, zâmbind. Unii dintre fani au și comentat la postare: unii i-au complimentat pe cei doi, în timp ce alții s-au amuzat de mesajul pe care l-a scris Liviu Vârciu în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

„Dragobete, unde ești să-mi plătești nota?!!!”, a scris Liviu Vârciu în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita lui.

Cum s-au fotografiat Liviu Vârciu și Ada Călin de Dragobete

„Las' că vine nea Marin și o plătește”, i-a comentat un fan.

În același timp, fanii au remarcat frumusețea iubitei lui Liviu Vârciu și nu au ezitat să o complimenteze în comentarii:

„Unde ai gasit frumusetea asta de femeie”, „Un cuplu foarte frumos” „Cei mai frumoși”, „Frumoasă iubită. Naturală”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Liviu Vârciu și Ada Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împruenă doi copii. Cei doi nu sunt căsătoriți, însă artistul a declarat în cadrul emisiunii Poftiți la circ că intenționeză în viitor să facă nuntă cu mama copiilor săi.

Cum și-a început cariera Liviu Vârciu

„Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, a declarat Liviu Vârciu într-un interviu, potrivit Click!

Citește și: Cum arăta Liviu Vârciu la debutul în muzică. Imagini din videoclipul „Ochii tăi" al trupei L.A

La destrămarea trupei, în anul 2005, Vârciu a realizat că nu economisise niciun ban, așa că a trebuit să o ia de la început.

După destrămarea trupei L.A. Liviu Vârciu s-a apucat de actorie

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa. Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile. Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, a declarat Vârciu despre perioada în care trupa L.A. era în vogă.

Citește și: Liviu Vârciu a rămas fără permisul de conducere. Artistul a întâmpinat o serie de evenimente neașteptate în ultima perioadă

După destrămarea trupei care l-a făcut celebru, Liviu Vârciu a îmrățișat profesia de actor, jucând în serialele Antenei1: „Secretul Mariei”, „Fast Food” și „Scene de căsnicie”.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Liviu și Andrei s-au transformat în Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița

În 2015 Liviu Vârciu a participat pentru prima oară la Te cunosc de undeva!, lucru care avea să se repete mai târziu. Liviu Vârciu a îmbrățișat și o carieră de prezentator TV, în 2017 acesta fiind gazda show-ului de karaoke „Za Za Sing” de la Antena 1. În același an a participat la Asia Express alături de Andrei Ștefănescu, cei doi ajungând până în Finală. De asemenea, Liviu Vârciu a jucat și în serialul de pe Antena 1 „Fructul oprit”. În 2020 Liviu Vârciu a prezentat emisiunea „Rămân cu tine” de pe Antena 1 și a devenit ajutorul permanent al lui nea Marin în emisiunea Poftiți la circ. Liviu Vârciu este tatăl a trei copii.

Ultimele știri