Antena Căutare

Cum este Mirela Vaida în rolul de mamă. Ce nu poate face prezentatoarea TV, astfel că soțul său preia responsabilitatea

În cadul unui interviu recent, Mirela Vaida a dezvăluit cum gestionează relația pe care o are cu copiii săi, mărturisind că are câteva puncte „slabe”, pentru care compensează soțul său. Iată cum „s-a dat de gol” vedeta!

colaj foto cu mirela vaida si copiii ei Galerie
Ce relație are Mirela Vaida cu cei trei copii. Prezentatoarea TV a dat din casă | Instagram

Pe lângă cariera sa de succes din televiziune, dar și cea artistică, Mirela Vaida este totodată și mămică cu normă întreagă, echilibrând cu brio viața de familie cu cea profesională. În cadul unui interviu recent, vedeta a dezvăluit cum gestionează relația pe care o are cu cei mici, dar și cum ea și soțul său își împart anumite atribuții în casă.

Citește și: De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct, în ediția de ieri. Ce a apărut pe contul de Instagram al prezentatoarei

Cum este Mirela Vaida în rolul de mamă. Cum s-a dat de gol prezentatoarea TV

Mirela Vaida s-a „dat de gol” și a mărturisit că în relația cu cei mici există câteva lucruri pe care preferă să le lase în seama soțului său. Iată despre ce e vorba!

Prezentatoarea TV a dezvăluit care este rolul fiecăruia în relația cu copiii, dar și cum își împarte timpul astfel încât să le fie mereu alături acestora. Se pare că soțul artistei, Alexandru Vaida, este „polițistu rău” din familie, având în vedere că vedeta a recunoscut că nu le poate refuza nimic copiilor săi, fiind „veriga mai slabă”.

Cu toate acestea, deși s-a catalogat ca fiind „ușor de vrăjit”, artista a punctat că totul are o limită, iar copiii știu care este granița. Mirela Vaida a mărturisit că și-ar dori să fie ceva mai drastică, însă cei mici deja au învățat cum să o convingă.

„Eu sunt părintele foarte ușor de vrăjit. Soțul meu preia partea de polițist rău, cineva în casă trebuie să fie autoritar. Îmi place că obțin ce vor, dar parcă prea ușor de la mine. Avem o graniță, ei știu când se poate și când nu", a declarat Mirela Vaida pentru Spynews.ro.

Așa cum era de așteptat, viața cu trei copii nu este deloc una ușoară. Mirela Vaida a dezvăluit că cei mici i-au creat un adevărat „ritual” înainte de culcare, astfel că vedeta trebuie îi mulțumească pe fiecare dintre ei și să le citească câte o poveste diferită.

„Avem un întreg ritual! Le citesc fiecăruia o poveste, nu vor toți aceeași poveste", a mai povestit vedeta.

Citește și: Cum reușește Mirela Vaida să slăbească în doar o săptămână. Dieta care o ajută să scape de kilograme

Mirela Vaida, despre cele mai grele momente cu cei mici

Mirela Vaida a explicat că cele mai grele momente din viața de familie sunt cele în care cei mici se îmbonlăvesc, iar ea este nevoită să plece la emisiune sau la spectacole. Cu toate acestea, vedeta este conectată în permanentă cu soțul, dar are și o bonă, pe care se poate baza întotdeauna. Chiar și așa, pleacă cu greu de acasă în acele momente.

„Întotdeauna sunt pe telefon cu soțul meu, cu tatăl lor. Avem și o bonă care ne ajută, atunci când suntem plecați. Eu cred, și sper că am depășit perioada aceea de boli ale copilăriei, și că am început deja să ne imunizăm. Îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și să ne țină tot așa", a mai mărturisit Mirela Vaida, pentru sursa anterior menționată.

Nici nu și-au oficializat bine relația că s-au și despărțit. Dinu Maxer e din nou un bărbat singur... Ea este românca cu ”ochi de husky”, care contrariază Tiktok. Toți cred că are lentile, dar o suferință îi face ochii să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x