Căutare Live

Cum își distrează Dani Oțil băiețelul de aproape 4 luni. În ce ipostaze haioase l-a filmat Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu l-a filmat pe Dani Oțil într-o ipostază de-a dreptul adorabil alături de fiul lor. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a încercat să-și distreze băiețelul de doar 4 luni printr-o modalitate foarte haioasă.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a încercat să-și distreze băiețelul de doar 4 luni printr-o modalitate foarte haioasă.

Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi petrec foarte mult timp alături de fiul lor și nu ezită să publice câteva dintre momentele lor speciale și pe conturile de Instagram.

Prezentatorul TV este topit după băiețulul său, iar imaginile cu cei doi reușesc să înduioșeze inimile prietenilor virtuali. De data aceasta, matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost surprins într-o ipostază extrem de simpatică alături de micuțul lui.

Cum încearcă Dani Oțil să își distreze fiul în timpul liber

Dani Oțil are o relație extrem de specială cu fiul său încă de când s-a născut. Prezentatorul TV îi este alături soției sale în orice moment și o ajută cu micuțul ori de câte ori are ocazia, iar drept dovadă stau postările din mediul online.

De curând, Gabriela Prisăcariu s-a decis să se relaxeze puțin și să-și lase soțul să petreacă puțin timp alături de băiețelul lor. Situația a devenit extrem de haioasă când vedeta a apelat la mimă pentru a-și distra micuțul, care avea un zâmbet adorabil pe buze.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, fotografia în ipostază răvășitoare la 4 luni după naștere. Cum arată acum tânăra mămică: "N-are cum, e Photoshop"

Prin intermediul unor InsaStory-uri, soția lui Dani Oțil le-a arătat prietenilor din mediul online atmosfera distractivă din casa ei atunci când tăticul decide „să se joace” cu copilul.

Replicile savuroase ale lui Dani Oțil și mișcările haioase i-au atras toată atenția micuțului, care nu își putea lua ochii de la tatăl lui. Băiețelul schița din când în când un zâmbet jucăuș pe buze, fapt care îl făcea și mai drăgălaș.

În timp ce mima, prezentatorul TV striga câteva cuvinte care au amuzat-o și pe Gabriela Prisăcariu: „Pompierul sexi

În timp ce pe fundal se auzea vocea și râsul mamei lui, micuțului se distra copios de mișcările lui Dani Oțil. Un lucru este evident, Luca Tiago este un copil superb, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții lui.

Cum au sărbătorit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu primul Crăciun alături de fiul lor

Anul 2021 a fost unul plin de surprize pentru matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și soția lui. Pe lângă povestea de dragoste pe care o trăiesc zilnic, cei doi au aflat că vor avea un copil, lucru care s-a întâmplat la începutul lunii septembrie. Gabriela Prisăcariu a adus pe lume un băiețel sănătos și adorabil.

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Dani Oțil, soția și fiul lui. Imaginea publicată de Gabriela Prisăcariu

Viața celor doi s-a schimbat complet, însă experiența pe care o trăiesc este una din cele mai frumoase de până acum. Totodată, și primul Crăciun în trei a fost magic pentru Dani Oțil și partenera lui.

Gabriela Prisăcariu a fost cea care a dezvăluit cum a decurs primele sărbători de iarnă alături de băiețelul lor printr-o imagine emoționantă.

Anul trecut în dimineața de Crăciun aveam o singură dorință în gând! Acum ești lângă mine, mă privești cu ochii tăi albaștri și mă topesc după gropițele tale! ♥️ Crăciun fericit!😍❤️💋”, a scris ea la descrierea imaginii, vizibil emoționată.

Noah Cyrus, imaginea din copilărie cu care a emoționat pe toată lumea. Cum arăta sora lui Miley când era doar o copilă... Ce a dezvăluit Irinel Columbeanu despre Anna Lesko, vedeta cu care a avut o relație din 1996 până în 2004...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x