Antena Căutare

Dani Oțil, dedicație în direct pentru băiatul lui. Ce i-a transmis matinalul, la Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil i-a făcut o dedicație în direct fiului său. Matinalul a adus zâmbetul pe buze celor prezenți în platou. Ce a spus în spirit de glumă despre băiețelul său.

Dani Oțil, Binaca Nuțu și Răzvan Simion la Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Dani Oțil, Binaca Nuțu și Răzvan Simion la Neatza cu Răzvan și Dani | Neatza cu Răzvan și Dani

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt părinții unui băiețel minunat care le-a schimbat viața amândurora. De curând, matinalul a vorbit despre fiul său în cadrul emisiunii de dimineață și a adus zâmbete pe chipul celor care au urmărit.

Ce dedicație i-a făcut Dani Oțil fiului său. Momentul haios a stârnit numeroase râsete

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani din 25 noiembrie 2021, Dani Oțil i-a făcut o dedicație băiatului său Luca Tiago, în timp ce se auzea pe fundal melodia lui Gheorghe Gheorghiu - “Alergam după un tren”.

Matinalul nu s-a abținut și i-a dedicat-o fiului său: “I-o dedic băiatului meu. Te pupă tata, da’ o să te las exact cum ești acum, în pampers! Tot toc! Până face ăsta 12 ani, toți banii vreau să-i toc, tot ce am strâns! Mă duc îmi iau bărci, avioane, îmi iau… vai de capul meu! Să vină domnul Gheorghe Gheorghiu la emisiune să mă sune, să-mi cânte”, spune Dani Oțil.

Moment în care Răzvan Simion, Ramona Olaru și Florin Ristei au râs și s-au distrat legat de cele spuse de Dani Oțil. Desigur, gluma a fost înțelesă, mai ales că Dani Oțil a obișnuit pe toată lumea cu felul său de a fi.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au cunoscut prin prisma profesiei lor

Cum arată băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Imaginea adorabilă cu micuțul Luca Tiago

Cei doi sunt fascinați de cel mic, iar fiecare zi s-a schimbat total de când acest suflețel a venit în viața lor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au trăit cele mai emoționante clipe din viața lor în cursul zilei de marți, 11 septembrie 2021, când au devenit pentru prima dată părinți. Modelul în vârstă de 29 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și se bucură că acum a devenit mămică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii au fost curioși să-l vadă pe micuț, iar modelul le-a făcut pe plac și a postat o fotografie adorabilă. Luca Tiago seamănă leit cu mama sa și i-a moștenit gropițele. La fotografie a reacționat și Dani Oțil în stilul său caracteristic: “Are gropite?! Acu vad. E închiriat pt poză? Nu e al meu 😂😂”.

Numele Luca este popular în România și este numelui unuia dintre cei 70 de ucenici ai Mântuitorului. Numele provine de la numele grecesc Lukas, ce reprezintă un diminutiv al numelui Lukios, Lucius (în latină) sau Lukanos, care înseamnă „lumină”, dar și „alb”.

Luca provine și de la cuvântul „lucere” care înseamnă „a străluci” sau „a se lumina”. Numele Tiago este mai puțin cunoscut, de origine portugheză și înseamnă "sfânt".

Citește și: Ce cadou i-a făcut Dani Oțil soției sale, Gabriela Prisăcariu, la împlinirea vârstei de 29 de ani

Neatza cu Răzvan şi Dani, 3 zile cu ediţii speciale de sărbătoare, pe 29 - 30 noiembrie şi 1 decembrie 2021... Salată bavareză de post. Rețetă de salată caldă preparată de Vlăduț la Super Neatza, 25 noiembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x