Cum s-a fotografiat Vlăduța Lupău, la scurt timp după intervenția chirurgicală. Vedeta și-a petrecut sărbătorile în familie

Vlăduț Lupău zâmbește din nou, după ce a suferit 2 intervenții chirurgicale într-un interval de 4 luni.

Vlăduța Lupău a petrecut sărbătorile în liniște, după ce a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale

Instagram

Vlăduța Lupău a postat pe Instagram o fotografie în care apare zâmbind, alături de soțul și de nepoțica ei.

Peste 37 de mii de fani au apreciat fotografiile publicate de cântăreață.

„Cei mai faini”, „Frumoșilor”, Familia e cea mai importantă”, sunt câteva dintre comentariile pe care Vlăduța Lupău le-a primit în dreptul fotografiei.

De asemenea, în a doua zi de Paște, Vlăduța Lupău s-a fotografiat împreună cu câinele ei, stând întinsă pe iarbă, în satul Căprioara, din județul Cluj. „Stau și mă întreb...câinele meu oare ce nume mi-a pus mie?”, a scris cântăreața în deptul fotografiei care a fost apreciată de peste 16 mii de fani.

Citește și: Surpriza primită de Vlăduța Lupău de la iubitul său. Ce a descoperit când a deschis portiera mașinii

Recent, Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor că în decurs de 4 luni a suferit 2 intervenții chirurgicale.

”În ultimele 4 luni am trecut prin 2 operații destul de dificile (NU ESTETICE!) fiecare fiind o reușită,sper! Vreau doar să vă mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică ... stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse... nu totul este pentru vizualizări și rating!”, a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram, postând și o fotografie de la externare, ținând un buchet de lalele în mâini.

Vlăduța Lupău este căsătorită cu un fotbalist

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adi Rus, fotbalist și fiul unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca. Soțul artistei este cu 3 ani mai tânăr decât ea și au o relație de câțiva ani.

Cântăreața a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, despre modul în care și-a cunoscut partenerul.

”L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut.”, a povestit artista.

Citește și: Vlăduța Lupău, rochia care i-a scos în evidență decolteul amplu. Cum au reacționat fanii

Și cererea în căsătorie a fost la fel de neașteptată. S-a întâmplat în timpul unui control de rutină al Poliției Rutiere, pus la cale chiar de el cu complicitatea oamenilor legii.

”M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul.”, a povestit ea.

Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut pe 8 martie 1991 în Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj. Bruneta a avut o mare pasiune pentru muzica populară încă din copilărie, iar la vârsta de 4 ani a interpretat primul său cântec în cadrul unei emisiuni televizate de muzică populară.

Artista a urmat Școala Gimnazială nr. 1 din orașul natal, după care Liceul Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”. Aceasta a câștigat și o mulțime de premii, printre care Marele Premiu „Maria Tănase”, Premiul III – „Strugurele de Aur”, Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”, Silver Creator Award - YouTube, primul artist de muzică populară din România care atinge cifra de 100.000 de abonați pe platforma YouTube, Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu” și Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”.

Ultimele știri