Căutare Live

Surpriza primită de Vlăduța Lupău de la iubitul său. Ce a descoperit când a deschis portiera mașinii

Vlăduța Lupău este o femeie extrem de răsfățată de iubitul său, drept dovadă stau surprizele frumoas pe care i le face de câte ori are ocazia.

Vlăduța Lupău este o femeie extrem de răsfățată de iubitul său

Instagram

Vlăduța Mărioara Rus Lupău, cunoscută pe numele de scenă Vlăduța Lupău, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică populară. Aceasta impresionează de fiecare dată prin frumusețea sa răpitoare și caltățile vocale.

Cântăreața este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă nu ezită să le arate prietenilor virtuali cât de îndrăgostită este de cel care i-a furat inima. De asemenea, Vlăduța Lupău este răsfățată de iubitul ei și are parte de forme multe surprize frumoase din partea lui.

Surpriza primită de Vlăduța Lupău de la iubitul său

De curând, Vlăduța Lupău a fost surprinsă de iubitul ei cu un cadou care i-a înduioșat inima și i-a adus zâmbetul pe buze. Frumoasa brunetă a găsit un tranadfir roșu atunci când a dechis portierea mașinii, iar reacția ei a fost una pe măsură aștepărilor.

Citește și: Imagini din intimitatea dormitorului, de ziua soțului ei. Ce detalii au observat fanii la postarea Vlăduței Lupău

Se pare că artista trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste alături de Adi Rus. Aceasta publică des imagini cu cel care o face fericită și nu se teme să își exprime sentimentele pe rețelele sociale.

Vlăduța Lupău a rămas foarte surprinsă de gestul iubitului ei, care a impresionat-o peste măsură. De asemenea, Adi Rus este foarte atent cu partenera lui de viață și o răsfață de câte ori prinde ocazia.

Vladuța Lupău și Adi Rus, vacanță de vis în Maldive

În luna februarie, cei doi au decis să se relaxe într-o vacanță exotică, unde s-au distrat de minune și au trăit cele mai frumoase momente. Artista a fost cea care a împărtățit cu cei 468 mii de urmăritori de pe Instagram cele mai superbe imagini.

Citește și: Vlăduța Lupău, rochia care i-a scos în evidență decolteul amplu. Cum au reacționat fanii

Un lucru este evident, Vlăduța și Adi Rus se iubesc din ce în ce mai mult și se mândresc cu o relație puternică.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată Imaginile la care fanii au reacționat imediat: „Să vină milionul”

Cântăreața publică des imagini cu iubitul ei, semn că este o femeie fericită și împlinită alături de el.

Cine e Vlăduța Lupău

Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut pe 8 martie 1991 în Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj. Bruneta a avut o mare pasiune pentru muzica populară încă din copilărie, iar la vârsta de 4 ani a interpretat primul său cântec în cadrul unei emisiuni televizate de muzică populară.

Artista a urmat Școala Gimnazială nr. 1 din orașul natal, după care Liceul Economic din cadrul Colegiului Național “Simion Bărnuțiu”. Aceasta a câștigat și o mulțime de premii, printre care Marele Premiu „Maria Tănase”, Premiul III – „Strugurele de Aur”, Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”, Silver Creator Award - YouTube, primul artist de muzică populară din România care atinge cifra de 100.000 de abonați pe platforma YouTube, Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu” și Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”.

Thalia s-a filmat în intimitatea casei într-o ipostază provocatoare. Decolteul adânc al divei latino a atras toate privi... Mama Biancăi Drăgușanu s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Ce a ales să își facă...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x