Cum s-a pozat Andreea Raicu alături de mama ei, după ce aceasta s-a vindecat de Covid-19

Andreea Raicu a trecut printr-o experință de care toți suntem îngroziți în această perioadă. Vedeta a povestit pe contul de Instagram despre experiența prin care a trecut mama sa când a fost diagnosticată cu Covid-19.

Andreea Raicu, imagine de pe Instagram

Instagram

Vedeta a ținut atunci să le spună celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că virusul este mai aproape decât ne putem imagina și că mama sa a avut nevoie de 2 săptămâni de spitalizare, o perioadă grea, dar și foarte imprevizibilă.

Mama vedetei a fost internată la Spitalul Victor Babeș din București, iar prin intermediul postării, Andreea Raicu a ținut să le mulțumească și medicilor și asistenților medicali din spital, oameni care duc zilnic o luptă greu de descris în cuvinte.

Care a fost mesajul postat de Andreea Raicu

Recent, vedeta a publicat o poză cu mama sa, postare prin intermediul căreia i-a urat la mulți ani femeii care i-a dat viață: "She is my rock star!! ❤️ A avut unul dintre cei mai grei ani si are in continuare zambetul pe buze ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Sper ca am mostenit macar jumatate din puterea ei interioara. La multi ani Mami!! Sunt atat de fericita ca esti back home!"

Fanii i-au urat și ei mamei Andreei la mulți ani și i-au transmis multă sănătate.


Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri