Cum s-au fotografiat Gina Pistol și Smiley de Dragobete: „Ultimul în doi”. Detaliile pe care fanii le-au observat imediat

Gina Pistol și Smiley s-au fotografiat la finalul zilei de Dragobete și și-au amintit că aceasta este ultima sărbătoare a îndrăgostiților pe care o petrec doar în 2, având în vedere că mai este puțin până când se va naște cea mică.

Gina Pistol și Smiley au petrecut ultimul Dragobete în doi

Instagram & Antena 1

Gina Pistol și Smiley au postat o fotografie pe Instagram, în care cei doi sunt în mașină, purtând ținute lejere.

„Echipați corespunzător de Dragobete. Ultimul în doi”, a scris Smiley în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita lui în mașină.

Gina a optat în ultima perioadă pentru ținute cât mai lejere, având în vedere că sarcina a făcut-o să-și dorească mai mult confort. Acum, frumoasa prezentatoare s-a fotografiat într-un hanorac maro, purtând gluga pe cap.

Ce detalii au observat fanii la fotografia Ginei Pistol și a lui Smiley

Peste 34 de mii au apreciat fotografia îndrăgitului cuplu.

Citește și: Gina Pistol, în câteva zile mămică. “Abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă”

Imaginea în care cei doi au fețe serioase a stârnit și comentarii din partea urmăritorilor.

Fanii au observat imediat că Gina și Smiley sunt cam serioși în poză și i-au întrebat dacă sunt triști sau obosiți.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

„Puțini cam triști sau doar obosiți?”, a întrebat un fan, iar Gina i-a răspuns: „Eram în personaje”.

„The Dragobete Grinch!”, a comentat și Codin Maticiuc, remarcând seriozitatea celor doi.

„Greșit! Sunteți deja 3”, a comentat o altă următiroare care a făcut referire la bebelușul din burtică.

Alți fani i-au urat Ginei sarcină ușoară.

De ce schimbări a avut parte Gina Pistol în timpul sarcinii

Gina Pistol va naște la începutul lunii martie, devenind mămică pentru prima oară. Frumoasa prezentatoare în vârstă de 40 de ani a povestit fanilor săi de pe Instagram de-a lungul sarcinii prin ce schimbări a trecut.

Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că pe lângă schimbările vizibile, cum ar fi retenția de apă și burtica din ce în ce mai mare, suferă și de „sindromul picioarelor neliniștite”, iar acum, în sarcină, când este lipsită de chef și de energie resimte durerile de picioare și mai puternic.

Citește și: Gina Pistol, fotografii înduioșătoare cu Smiley, cu puțin timp înainte de a naște. Ce a postat prezentatoarea Chefi la cuțite

Despre sindromul picioarelor neliniștite, frumoasa prezentatoare a povestit într-un Insta Story din trecut: „Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”. Pe lângă această schimbare, Gina a povestit pe Insta Stories că în ultima vreme i-au apărut foarte multe alunițe pe gât și nu știe exact care este cauza lor. Alunițele extrem de mici îi acoperă partea stângă a gâtului și clavicula.

Cum au anunțat Gina Pistol și Smiley că vor fi părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu.

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus Gina Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Ultimele știri