Căutare Live

Cum s-au lăsat fotografiați Loredana și Nick Casciaro în Abu Dhabi. Ce au speculat fanii când au văzut imaginea cu ei

Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, și-au făcut apariția din nou împreună, chiar în Abu Dhabi. Imaginile cu artista și fostul concurent X Factor au generat o mulțime de speculații din partea fanilor.

Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, și-au făcut apariția din nou împreună, chiar în Abu Dhabi.

Instagram

Loredana și Nick Casciaro au plecat într-o nouă destinație spectaculoasă, Abu Dhabi. Cei doi s-au lăsat fotografiați în diferite ipostaze neașteptate, iar fanii nu au ezitat să își dea cu părerea despre legătura dintre ei.

Artista și fostul câștigător al sezonului 10 X Factor au petrecut foarte mult timp împreună în ultima perioadă, iar speculațiile nu au întârziat să apară, motiv pentru care postarea sa a atras imediat atenția prietenilor virtuali și a generat foarte multe reacții.

Loredana și Nick Casciaro, surprinși în Abu Dhabi

De curând, jurata de la X Factor a publicat pe contul de Instagram mai multe poze din Abu Dhabi, unde apare alături de Nick Casciaro. Aceștia s-au lăsat fotografiați în ținute elegante, semn că au participat la un eveniment special.

Loredana a îmbărcat o rochie neagră din paiete și mulată. Piesa vestimentară i-a lăsat la vedere atuurile fizice, în mod special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. Din peisaj n-au lipsit pantofii cu toc, accesoriile scumpe și machiajul discret.

Citește și: Loredana a apărut în presa italiană, alături de Nick Casciaro. Ce au scris italienii despre jurata X Factor și câștigătorul său

Nick Casciaro a îmbrăcat un costum negru care i se potrivește de minune și îi scoate în evidență trupul bine lucrat în sala de fitness.

Abu Dhabi baby!✨💫”, a fost descrierea pe care a folosit-o artista.

Loredana și Nick Casiciaro nu a oferit prea multe detalii despre motivul pentru care se află în Abu Dhabi, lucru care a lăsat loc de interpretări pentru prietenii din mediul online. Postarea a strâns mai bine de 10 mii de like-uri și o mulțime de mesaje.

„Clar că sunt „împreună”..doar el este câștigătorul!!!😊👏”, „Sunteți împreună? ❤️”, „Loredana, el este noul tău iubit?”, „Sunteți minunați!😍” sau „Ești foarte frumoasă, Lory❤️😍”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10

Loredana și Nick Casciaro au vorbit despre relația dintre ei în exclusivitate pentru a1.ro. Cei doi au dezvăluit faptul că X Factor i-a apropiat și au legat o superbă relație de prietenie. Mai mult decâta atât, aceștia au dezvăluit că se amuză copios când oamenii spun că ei formează un cuplu.

Citește și: De ce au mers Loredana și Nick Casciaro în Italia. Motivul pentru care artista a ajuns în țara câștigătorului său de la X Factor

”Ea mi-a făcut Crăciunul mai frumos. Ea a făcut totul, adică...”, a adăugat și Nick, care a fost completat de Loredana. ”Îți dai seama cum mă simțeam știind că e singur în România, așa că am compensat”.

Artista și câștigătorul sezonului 10 X Factor au ținut să lămurească situația după ce au apărut zvonuri despre o posibilă relație între ei.

”Mama mea. Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK.”, a tachinat-o Nick, vizibil amuzat.

Irina Rimes a renunțat la inhibiții și s-a pozat într-un mare fel cu bustul la vedere. În ce ipostază provocatoare a apă... Ce este boala Lyme, afecţiunea de care suferă Adda. Artista s-a retras din viața publică pentru a urma un tratament...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x