Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Are mușchi și un corp bine lucrat! Dar stai sa vezi cum se antrenează Dani Oțil! Gabriela este cea care îl ajută! | Video

Despre Dani Oțil știe toată lumea cât de atent este cu fizicul lui. Lucrul acesta se vede, pentru ca are un corp bine lucrat, iar asta nu se poate obține decât cu mult antrenament. Iar pentru a-și antrena musculatura, se pare ca frumoasa lui iubită, Gabriela joacă un rol important.

Cum se antreneaza Dani. Gabriela il ajutra.

facebook

Dani Oțil, îndrăgitul prezentator de la Neatza, mult râvnitul burlac, se pare ca și-a găsit linștea în brațele frumoasei Gabriela.

Chef Bontea: "Misiunile nu se termină nici acasă" Ce sarcină are de îndeplinit vedeta! Va obține amuleta? |Foto

Fotomodel de succes, Gabriela are o talie de viespe și un corp de invidiat. Iar cum un corp de zeiță nu se menține decât cu mult efort și muncă, se pare că atât Dani, cât și Gabriela se antrenează de zor pentru asta.

Nu de puține ori cei doi au postat pe conturile lor de socializare fotografii de la antrenamente, iar cum ne aflăm înca în stare de izolare, cei doi se antreneaza acasă.

Câteva fotografii postate de Dani demonstreaza lucrul acesta.

Mușchii lui Dani sunt întreținuți cu exerciții și nu orice exerciții, ci unele de ridicat greutăți. Pentru asta îl ajută Gabriela. Fotografia de mai sus vorbește de la sine.

Cui nu i-ar plăcea sa se antreneze așa?

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro