Căutare Live

Cum se simte acum Daniel Onoriu. Rebeca Onoriu a vorbit despre starea de sănătate a pilotului de raliuri

Au ieșit la iveală noi detalii despre starea de sănătate a pilotului de raliuri, după ce s-a trezit din comă. Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a oferit informații despre cum se simte acesta.

Au ieșit la iveală noi detalii despre starea de sănătate a pilotului de raliuri, după ce s-a trezit din comă.

Facebook

Daniel Onoriu s-a trezit din comă indusă după 55 de zile. Pilotul de raliuri a ajuns în stare critică în urma unei operații de micșorare a stomacului, care nu a fost efectuată într-un mod corect. La aproape o săptămână de când a deschis ochii, Rebeca Onoriu a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a nepotului său.

Fiica lui Gabi Luncă a vorbit despre starea în care se află Daniel Onoriu, după ce i-a făcut o vizită la Spitalul Floreasca. Mătușa pilotului de raliuri a oferi informații despre faptul că acesta nu a rămas cu sechele neurologice.

Cum se simte Daniel Onoriu

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu este din ce în ce mai bună. Nepotul lui Gabi Luncă a recunoscut toți membrii familiei atunci când a fost vizitat de aceștia și nu dă semne că ar avea alte complicații.

„L-am văzut pe Daniel! I-a crescut tensiunea! M-a clipit, a încuviințat din cap, în felul lui în care poate vorbi acum. Este minunat că astăzi putem vorbi nu doar de Daniel, ci și cu Daniel! Nu are probleme neurologice și a recunoscut parte din familie. Mișcă mâini, picioare, membre”, a declarat Rebeca Onoiru, potrivit click.ro.

Citește și: Ce mesaj a transmis Isabela Onoriu în ziua în care soțul ei s-a trezit din comă. Ce a publicat pe internet soția lui Daniel Onoriu

De asemenea, Daniel Onoriu va fi nevoit să facă recuperare medicală pentru că a stat o perioadă lungă pe patul de spital.

„Daniel va intra la ședințe de kinetoterapie și intră și pe alimentație naturală! Săptămăna asta ni s-a aprobat cererea. Vă dați semama că este un pacient care a fost țintuit 55 de zile la pat! A fost hrănit la pungă și are acum un stomac de dimensiunea unui pix!”, a mai dezvăluit fiica lui Gabi Luncă.

Ce dezvăluiri a făcut Isabela Onoriu, soția pilotului de raliuri, despre starea de sănătate a acestuia

În cele 55 de zile, familia pilotului de raliuri s-a rugat pentru sănătatea acestuia, iar faptul că Daniel Onoriu a reușit să se trezească din comă indusă a fost o adevărată minune pentru cei apropiați lui, cât și pentru medicii care l-au supravegheat atent în toată această perioadă.

La scurt timp de la vestea care a surprins pe toată lumea, Isabela Onoriu și-a vizitat soțul și a oferit câteva informații despre starea lui de sănătate. Se pare că pilotul de raliuri nu poate vorbi cu familia lui, dar înțelege tot ce i se spune.

Citește și: Care ar fi fost primele cuvinte spuse de Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă după 55 de zile: "Prima întrebare a fost..."

”Doar ce am ieșit mai devreme de la Daniel, e conștient,cooperant, înțelege tot ce îi spun, încă nu poate vorbi că fiind de atâtea zile în spital nu poate vorbi, dar clipește din ochi, i se citește pe buze, i s-a explicat că nu poate să facă efoturi pentru a vorbi. Arată foarte bine din punctul meu de vedere, e receptiv, e o minune, ieri când am intrat prima dată la el efectiv nu știam ce să-i spun și i-am spus că tu ești minunea mea, a familiei”, a spus Isabela Onoriu potrivit spynews.ro.

Nick Cannon va deveni tată pentru a opta oară. El are 8 copii cu 4 femei diferite. Cine e noua iubită... Carmen de la Sălciua, schimbare impresionantă de look. Cât de bine arată artista cu părul lung și breton...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x