Cum se simte mama lui Dorian Popa după operația la care a fost supusă. „Mamișor”, primele declarații după ce a ajuns la spital

Luminița Popa, mama lui Dorian Popa, a fost operată de urgență, după ce i-a fost descoperită o problemă medicală serioasă.

Dorian Popa a vizitat-o la spital pe mama lui

Antena 1 & YouTube

„Mamișor” a fost operată, după ce medicii au descoperit că avea o piatră la rinchi. Din fericire, operația a fost un real succes, iar femeia de 65 de ani se simte foarte bine. Dorian Popa s-a filmat în timp ce a vizitat-o pe mama lui la spital, care a trebuit să stea încă o zi după operație internare, pentru a fi supravegheată medical, deși aceasta și-ar fi dorit să meargă acasă.

După operație, Dorian Popa și-a sunat mama care i-a spus că: „Mi-a prins piatra, mi-a spart-o. De la lactate am făcut piatra”, a spus Luminița Popa.

A doua zi, vedeta a mers la mama lui la spital cu un buchet de flori și a precizat că este o norocoasă, pentru că operația a fost un succes.

Citește și: Mama lui Dorian Popa, dezvăluiri emoționante despre o perioadă „groaznică”. Cum a fost pe cale să-și piardă copiii la divorț

Dorian Popa: „Mamișor se simte excepțional”

„Mamișor se simte excepțional, e o norocoasă”, a spus artisul despre mama lui, în vlogul său.

„Am fost foarte norocoasă că am un ureter suficient de larg încât au putut intra să-mi prindă piatra, care se prinsese în pereți”, a spus Luminița Popa. Cauza a fost reprezentată de consumul în exces de lactate și brâzeturi, a explicat mamișor.

Luminița Popa a fost externată luni, deși și-ar fi dorit ca acest lucru să se întâmple mai devreme: „Cui îi place oare să stea în spital?, a spus femeia, precizând că se simte „foarte bine”.

Dorian Popa a ajuns cu mama lui de urgență la spital

Săptămâna trecută, Dorian Popa a dus-o pe mama lui de urgență la spital, iar medicii au descoperit că avea o piatră de 14 milimetri. Mamișor a pus durerile mari pe seama mâncării de la Paște, însă medicii au descoperit că problema era mult mai gravă și din fericire a ajuns în timp util pe masa de operație.

Citește și: După ce au mâncat șarpe pe grill și embrion în ou la "Asia Express", Dorian Popa și mamișor fac echipă în bucătăria ,,Chefi la cuțite”

Dorian Popa și-a împărtășit îngrijorarea și stresul cu fanii: „Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e când știi că trebuie să ajungi cu maică-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic pentru că Bucureștiul e blocat. Și ce crezi? Dacă bagi și tu o avarie și încerci să te descurci și tu un pic încep să te înjure toți că cine să se gândească că tu ai o urgență”, a declarat Dorian Popa.

Din fericire, situația s-a îmbunătățit, iar Luminița Popa se simte mult mai bine, după intervenția chirurgicală.

Dorian Popa și mama lui au o relație extrem de apropiată. Femeia de 65 de ani apare frecvent în vlogurile fiului său. De asemenea, Luminița Popa a participat alături de fiul ei în primul sezon de Asia Express România și, de atunci, l-a însoțit pe artist în mai multe emisiuni, precum Chefi la cuțite.

Ultimele știri