Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și în ce mod nebunesc a cerut-o Adi Rus de soție

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Dacă în viața profesională lucrurile merg foarte bine pentru tânăra clujeancă, același lucru se poate spune și despre cea personală.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi

Instagram

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adi Rus, fotbalist și fiul unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca. Soțul artistei este cu 3 ani mai tânăr decât ea și au o relație de câțiva ani.

Cântăreața a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, despre modul în care și-a cunoscut partenerul.

”L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut.”, a povestit artista.

Citește și: Vlăduța Lupău, imagine de suflet. Cum s-a pozat artista alături de soț

Și cererea în căsătorie a fost la fel de neașteptată. S-a întâmplat în timpul unui control de rutină al Poliției Rutiere, pus la cale chiar de el cu complicitatea oamenilor legii.

”M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul.”, a povestit ea.

Mai multe detalii despre căsnicia Vlăduței Lupău în materialul video de mai jos:

Vlăduța Lupău și Adi Rusu, cununie de poveste

În urmă cu mai bine de 2 ani, într-un decor de poveste, Vlăduța și Adi și-au unit destinele. Părinți spirituali au fost colega ei de breaslă, Olguța Berbec, și soțul acesteia, saxofonistul Remus Novac.

Citește și: Ce forme ascunde Vlăduța Lupău sub hainele tradiționale! Poza la care au reacționat imediat fanii

Și, dacă cele mai multe maramureșence aleg să poarte hainele tradiționale într-o astfel de zi, Vlăduța a optat pentru două ținute elegante. La cununia civilă, ea a purtat un deux pièces alb, taior și pantaloni, cu o broderie sofisticată în partea de sus a taiorului și pene la poale.

Vlăduța Lupău, ținută spectaculoasă la Revelionul Starurilor 2021

Dincolo de vocea sa plăcută, clujeanca impresionează și prin aspectul fizicul său, pe care știe cum să-l pună în evidență.

La Revelionul Starurilor 2021, Vlăduța a purtat inițial un costum național, însă odată ce petrecerea a avansat, s-a schimbat într-o nouă ținută.

Iată cum a arătat Vlăduța Lupău după ce a renunțat la portul popular cu care a început petrecerea.

Cum era de așteptat, outfit-ul a atras atenția tuturor. Dincolo de faptul că-i punea bustul generos în evidență, rochia are o crăpătură adâncă pe picior și lasă la vedere partea stângă a corpului.

În completarea ei, artista a ales un machiaj simplu, cu accent pe buze. De asemenea, și-a prins părul într-o coadă la baza cefei și a optat pentru câteva bijuterii simple.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri