Vlăduța Lupău, imagine de suflet. Cum s-a pozat artista alături de soț

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase și mai talentate artiste de la noi din țară.

Artista are planuri mari în ceea ce privește numărul membrilor din familia sa

Antena 1

Recent, artista a publicat o imagine în care apare în brațele soțului. Cei doi formează un cuplu frumos și, deși au trecut prin multe anul acesta, i-au mulțumit anului 2020 pentru tot ce s-a întâmplat în viața lor, iar pentru anul 2021 se pare că au multe planuri.

Vlăduța apare în fotografie într-o ținută spectaculoasă, așa cum și-a obișnuit fanii de fiecare dată. Aceasta poartă o rochie cu paiete, scurtă, care îi pune silueta în evidență, iar soțul ei a optat pentru o ținută ceva mai casual, dar acesta este stilul lui și îi vine perfect.

Zâmbitoare și fericită, așa a prins-o noul an pe Vlăduța Lupău în brațele soțului, Adi Rus.Imaginea a primit o mulțime de comentarii și dacă cei mai mulți le-au urat să aibă un an nou fericit, au fost și fani care nu au putut să treacă cu vederea cât de frumoși sunt cei doi soți împreună și ce zâmbet minunat are artista atunci când se află în brațele bărbatului iubit.

Citește și: Vlăduța Lupău dezvăluie secrete din intimitatea dormitorului. Imagini din casa de vis a artistei

Vlăduța Lupău a avut un an plin de provocări

În anul care tocmai a trecut, artista a avut parte de momente de cumpănă atunci când a fost depistată pozitiv cu Covid-19.

Artista are planuri mari în ceea ce privește numărul membrilor din familia sa. Într-un interviu pentru Antena Stars, după ce a fost de mai multe ori acuzată că nu vrea să reunoască că are un copil, artista a lămurit situația.

Fetița adorabilă este de fapt nepoțica artistei. Aceasta a dezvăluit că mulți susținători o îi trimit mesaje și o întreabă dacă este mama copilului sau dacă și-a ținut sarcina ascunsă de ochii publicului.

Vlăduța a ținut însă să precizeze că își dorește mult să fie mamă de băiat și că soțul ei este și el dornic să devină tată în viitorul apropiat.

Citește și: Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre copil. Declarațiile pe care le-a făcut cântăreața în direct la TV

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri