Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Cum și-a surprins soția chef Florin Dumitrescu! Imaginea i-a uimit pe fanii vedetei TV

Chef Florin Dumitrescu și-a surprins soția într-o ipostază care i-a uimit pe fanii acestuia.

Chef Florin Dumitrescu si Cristina

Facebook

Florin Dumitrescu este cunoscut ca fiind un barbat extrem de romantic. Nu ratează nicio ocazie să -i faca declarații publice soției sale, de care este foarte îndrăgostit.

Recent, a făcut o nouă postare legată de partenera lui și a reușit să-și uimească admiratorii.

Fiind renumit pentru faptul că este un chef de mare valoare, se presupune că tot el este cel care gătește și acasă. Doar că, o postare recentă pe contul său de socializare dovedește faptul că frumoasa lui soție nu se lasă mai prejos.

Cum și-a surprins soția chef Florin Dumitrescu!

Recent, chef Florin Dumitrescu a postat o fotografie pe contul său de socializare, în care apare soția lui, în timp ce se află la bucătarie gătind.

Cum și-a surprins soția chef Florin Dumitrescu! Imaginea i-a uimit pe fanii vedetei TV

Florin Dumitrescu a surprins-o pe Cristina în timp ce învârtea de zor la oala de pe aragaz, pentru a pregăti zacuscă. Și pentru că este foarte mândru de soția lui, celebrru Chef a imortalizat momentul cu soția sa și apoi a împarțășit momentul cu fanii săi.

Aniversare mare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Șase ani de la marele eveniment! Imagini de la nunta vedetei! VIDEO

Admiratorii au fost ușor uimiți să o vadă pe Cristina la cratiță, având în vedere talentul culinar al lui Florin Dumitrescu, dar s-au și grăbit să ofere felicitări, fiind convinși că rezultatul este unul incredibil.

Florin Dumitrescu este un bărbat care se numește cu adevărat norocos. Are o soție de care este îndrăgostit până peste cap, iar împreună au două fetițe minunate.

Cum și-a surprins soția chef Florin Dumitrescu! Imaginea i-a uimit pe fanii vedetei TV

Pe Chef Florin Dumitrescu îl puteți vedea în curând la Antena 1, în sezonul opt al emisiunii Chefi la cuțite, care va începe în curând.

Recomandari