Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Aniversare mare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Șase ani de la marele eveniment! Imagini de la nunta vedetei! VIDEO

Mare aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu. Vedeta a sărbătorit șase ani de la nunta cu soția sa Cristina. Cu aceasta ocazie a împărtășit cu fanii, un filmuleț de la nunta lor care a avut loc fix în urmă cu șase ani.

CHef Florin Dumitrescu îpreuna cu sotia CRistina au sărbatorit șase ani de la nunta

spynews.ro

După ce în urmă cu aproximativ o lună de zile, celebrul Chef Florin Dumitrescu sărbătorea șapte ani de la cununia civilă, acum, vedeta a sărbătorit șase ani de la nunta cu frumoasa lui soție Cristina.

Aniversare mare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Șase ani de la marele eveniment! Imagini de la nunta vedetei! VIDEO

Aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Vedeta a sărbătorit șapte ani de casnicie! Ce declarație emoționantă i-a făcut soției! | Foto

Cu această ocazie, vedeta tv a ținut să împărtășeasca cu fanii săi o parte dintre amintirile sale.

Îndrăgitul jurat de la Chefi la Cuțite a postat o fotografie alb-negru, din vremea când a îmbrăcat costumul de ginerică. În imagine era alături de cavalerii lui de onoare, dar și un filmuleț de la marele eveniment, ce a avut loc în urma cu șase ani. În video sunt surprinse o parte dintre cele mai frumoase momente de la nunta lui Chef Florin Dumitrescu cu frumoasa lui soție Cristina.

Secrete din bucătăria lui Chef Bontea! Ce gătește acasă și ce îi place cel mai mult să mânânce!

Cum orice orice eveniment de asemenea anvergura se imortalizează, Chef Dumitrescu a scos din albumul cu amintiri o fotografie de la nunta lor. Alături de fotografie, îndrăgita vedeta tv a postat un mesaj, anunțând aniversarea celor șase ani de la marele eveniment.

Sorin Bontea, dezvăluiri despre planurile familiei! Care este visul cel mai mare al juratului: "Eu i-am propus soției"

În imagine, Chef Dumitrescu apare alături de prietenii care i-au fost cavaleri de onoare la marele eveniment ce a avut loc fix în urmă cu șase ani.

Aniversare mare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Șase ani de la marele eveniment! Imagini de la nunta vedetei! VIDEO

2014 6 ani de la nuntă. Ăştia eram, cu cavalerii de onoare, la plimbare spre biserică, poză din cancan. #bestfriends, scria Chef Florin Dumitrescu.

De asemenea, Florin Dumitrescu i-a făcut o declarație extrem de frumoasă soției sale alături de filmulețul postat pe conturile sale de socializare.

07.06.2014
Fără îndoială, a fost şi va rămâne una dintre cele mai speciale zile din viața noastră.
mă uit la clip şi realizez cât de norocoşi suntem că ne-am găsit. Te iubesc mult, @cristinasimadumitrescu !
La mulți ani! Să ne iubim la fel de mult şi când vom avea 40 de ani de la nuntă ,
scrie Chef Florin Dumitrescu, alături de filmulețul de la nunta lor.

Urmariți mai jos filmulețul video de la nunta lui Chef Florin Dumitrescu.

Recomandari