Antena Căutare

Cununia lui Florin Salam cu Roxana Dobre nu este recunoscută de Biserică. Cât a costat nunta și ce mesaj a transmis soacrei

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit religios în cursul zilei de miercuri, 1 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii cu mult fast. Se pare totuși că biserica nu recunoaște această căsătorie. Deescoperă cât a costat petrecerea de nuntă și ce mesaj neașteptt a avut manelistul pentru soacra sa.

Au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Antena 1

După o relație de opt ani, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să se căsătorească chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2022, într-o ceremonie cu mult fast făcută pe plajă, precedată de una la biserică.

Totuși, recent s-a aflat faptul că această cununie religioasă nu este recunoscută de biserică, iar motivul este unul cât se poate de neașteptat. Tot de curând s-a descoperit cât a costat toată aceasta fastuoasă petrecere de nuntă, dar și ce mesaj a vrut neapărat să transmită Florin Salam pentru soacra sa.

Căsătoria dintre Florin Salam și Roxana Dobre nu este recunoscută. Care este motivul

Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit religios miercuri, 1 iunie 2022, la malul mării. Cei doi au decis ca evenimentul să fie unul discret, unde au fost invitați apropiații lor. Nunta a fost una plină de opulență, însă de curând s-a aflat faptul că această căsătorie nu este una recunoscută de biserică.

Citeștește și: Mult sau puțin. Cum a mers darul la nunta regească a lui Florin Salam și câți euro au lăsat în plicuri prietenii manelistului

A curs cu dedicații și mii de euro la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Dar până la petrecerea de șapte stele a fost cununia religioasă, care ar fi trebuit să aibă loc la o biserică din Mamaia.

Mirii, conform invitației de nuntă, trebuiau să aibă cununia religioasă în Mamaia. Însă, ca să scape de presă, au ales un alt lăcaș de cult, din comuna Kogălniceanu. Horațiu de la Xtra Night Show a încercat să se strecoare la evenimentul religios, dar cu greu a reușit să treacă de armata de paznici.

Citește și: Ce i-a cântat Florin Salam soției sale, la nunta lor. Dedicație specială pentru Roxana Dobre. Acesta a privit neclintită

Ulterior a ieșit la iveală de ce cununia dintre Florin Salam și Roxana Dobre, deși oficiată în biserică creștin ortodoxă, nu este recunoscută de biserică.

„Din câte știm, Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie nu și-a dat acordul să fie oficiată această cununie religioasă din cauza faptului că era miercuri, o zi de post”, a fost ideea lansată de reporter, prin telefon, într-o convorbire cu preotul Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

„Păi, nu e vorba că trebuia să fie Înalt Prea Sfințitul Teodosie de acord. E vorba că toate canoanele Bisericii Ortodoxe interzic nunta în zi de post”, a zis preotul.

„Atunc, Florin Salam împreună cu Roxana au fost la o biserică din comuna Kogălniceanu. Este o biserică, să zicem, autorizată?”, a continuat reporterul de la Xtra Night Show.

„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios. E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut. Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu.

Cât a costat nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre a fost una plină de fast și mireasa a reușit să atragă toată privirile cu impresionanta sa rochie. De la eveniment nu au lipsit nume sonore din lumea muzicii de petrecere și s-a lăsat cu didicație după dedicație.

Se pare că la petrecerea de nuntă desfășurată într-un club de fițe au fost 400 de invitați. Potrivit celor de la cancan.ro, Florin Salam nu s-a uitat deloc la bani atunci când a venit vorba despre aleasa inimii lui. Pentru eveniment, celebrul manelist ar fi scos din buzunar 350.000 de euro. Împărțind totalul la 400 de invitați, asta înseamnă că s-au cheltuit în jur de 875 de euro pentru fiecare invitat.

Florin Salam a avut un mesaj emoționant pentru soacra lui, chiar la petrecerea de nuntă

La un moment dat, chiar în timpul fastuoasei petreceri de la un club celebru de fițe din Mamaia, Florin Salam a pus mâna pe microfon și a transmis un mesaj adresat soacrei sale, ce i-a emoționat până la lacrimi pe toți cei prezenți.

„Te iubesc și îți mulțumesc ție imediat după Dumnezeu”, au fost vorbele emoționante ale manelistului, devenit oficial soțul Roxanei Dobre, arată tot cei de la cancan.ro.

Florin Salam nu doar a cântat pentru soacra sa, dar a și îmbrățișat-o, semn că ntre ei doi există o relație specială.

Mult sau puțin. Cum a mers darul la nunta regească a lui Florin Salam și câți euro au lăsat în plicuri prietenii manelis... Roxana Dobre, sărbătorită cu fast de prieteni. Cum și-a aniversat ziua de naștere soția lui Florin Salam...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x