Antena Căutare

Mult sau puțin. Cum a mers darul la nunta regească a lui Florin Salam și câți euro au lăsat în plicuri prietenii manelistului

Florin Salam s-a căsătorit pe 1 iunie într-unul dintre cele mai rafinate locuri de la malul mării iar de la petrecere nu au lipsit cele mai cunoscute nume din lumea manelelor. Darul la nuntă pare a fi fost direct proporțional cu costul petrecerii.

Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele la malul mării

Instagram

Și la o astfel de petrecere "de bogați", prietenii nu puteau să nu îmbrace cele mai scumpe ținute și să nu lase sume fabuloase "la plic".

Jador, printre invitații lui Florin Salam."Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Cum aș putea vorbi eu despre bani când am fost amărât"

Printre invitații regelui manelelor, s-a aflat și simpaticul Jador, care nu a putut sta la petrecere până dimineața, precum ceilalți invitați.

Acesta se grăbea să-și onoreze niște concerte deja programate, însă a trecut să lase darul și să-l felicite pe idolul său.

Potrivit Cancan, artistul a fost extrem de fericit că a participat la eveniment și, atât cât a stat s-a simțit foarte bine.

Citește și:Ce meniu au avut Florin Salam și Roxana Dobre la nuntă. Manelistul nu s-au zgârcit și a pus pe mese doar bunătăți

Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu, a spus Jador.

Citește și:Ce i-a cântat Florin Salam soției sale, la nunta lor. Dedicație specială pentru Roxana Dobre. Acesta a privit neclintită

Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui, a mai adăugat.

Jador a precizat că s-a distrat foarte bine însă a fost reținut când a venit vorba de a preciza suma dată în plic. Prietenul lui, mai deschis la vorbă, a precizat că artistul ar fi dat 2000 de euro la masă.

Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare, a mai spus Jador, potrivit sursei citată.

Amber Heard spune că nu are bani să achite despăgubiri fostului soț Johnny Depp. Ce riscă dacă nu achită cele 15 milioan... Cununia lui Florin Salam cu Roxana Dobre nu este recunoscută de Biserică. Cât a costat nunta și ce mesaj a transmis soac...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x