Dan Badea a recreat una dintre pozele lui Dani Oțil din Maldive. Cum arată comediantul pe plajă, alături de frumoasa lui soție

Comediantul Dan Badea își petrece vacanța de iarnă în Maldive, împreună cu soția sa Mădălina Badea. Prezentatorul iUmor a postat pe Instagram o fotografie de la plajă, cu descrierea „Je suis Dani Oțil”.

Dan Badea și soția lui au realizat o fotografie asemănătoare cu cea a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

Instagram

Comediantul a postat pe Instastory o imagine în care stă pe nisip, împruenă cu soția lui. Fotografia postată de Dan Badea este asemănătoare cu una dintre fotografiile postate de Dani Oțil, în timpul vacanței din Maldive. Actorul l-a etichetat pe prezentatorul Dani Oțil la postare, scriind într-o notă plină de umor descrierea: „Je suis Dani Oțil”. Prezentatorul de la Neatza a preluat și el fotografia și a postat-o pe constul său în secțiunea Instastory.

Vezi fotografia lui Dan Badea în GALERIA FOTO.

Dan Badea s-a căsătorit cu Mădălina în anul 2017 și împreună au un băiețel pe nume Arias. Dan și Mădălina s-au cunoscut în Vama Veche și s-au căsătorit civil în Las Vegas: „Eram în vacanță și am simțit că erau momentul și locul potrivite. Noi vorbeam cam la 3 luni de când ne-am cunoscut despre copil și casă, dar cererea a fost făcută după un an și jumătate”, a povestit Dan Badea pentru Libertatea.

Dan și Mădălina postează fotografii realizate împreună, în vacanța din Maldive.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, fotografii de revistă în vacanța din Maldive

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat să-și petreacă vacanța de iarnă în Maldive și au postat fotografii senzuale, care au stârnit reacțiile urmăritorilor.

Citește și: Poza controversată a lui Dani Oțil cu logodnica sa a stârnit vâlvă. Ce răspuns îi dă matinalul de la Neatza lui Mircea Badea

Citește și: Poza controversată a lui Dani Oțil cu logodnica sa a stârnit vâlvă. Ce răspuns îi dă matinalul de la Neatza lui Mircea Badea

Una dintre pozele postate de cuplu pe rețelele sociale a stârnit și unele comentarii răutăcioase, sau ironice. Gabriela Prisăcariu și-a expus corpul perfect în mai multe costume de baie care mai de care mai sexy. Cel mai senzual costum este unul roșu, din două piese, pe care diva l-a purtat fără sutien, lăsându-și astfel bustul la vedere.

Fotografia controversată care a stârnit comentarii

Mircea Badea s-a întrebat la emisiunea „În gura presei” cine le-a făcut fotografia în care sânul dezgolit al Gabrielei Prisăcariu este acoperit de palma logodnicului său.

Citește și: Iubita lui Dani Oțil a întors toate privirile în Maldive! Ce bikini îndrăzneț a ales Gabriela Prisăcariu

Dani nu a ratat ocazia să explice că fotografiile sunt realizate cu ajutorul unui trepied mic, de luat în vacanță:

„Având în vedere că gluma asta e una din glumele mele preferate, o fac de când lumea a luat-o razna cu influencing-ul, și când nu știam de ce oamenii stau în cadă împreună și cineva îi fotografiază”, a spus Dani Oțil, care a recreat acea fotografie, într-o versiune proprie.

Dani Oțil a luat costumul „buclucaș” al Gabrielei și a făcut schimb de roluri cu logodnica sa, ea fiind de data aceasta cea care îi acoperă pieptul lui Dani.

Citește și: Dani Oțil a filmat cum își „răpește” iubita și o duce în Maldive! Clipul e viral și a fost văzut de zeci de mii de persoane

„Am rezolvat! Nu a plăcut originala!”, a descris Dani cea de-a doua fotografie.

Ultimele știri