Antena Căutare

Dana Budeanu, confruntare în direct la TV cu George Simion. De ce liderul AUR a cerut să intre imediat prin telefon

Dana Budeanu și George Simion s-au contrazis la un post TV generalist. Punctele principale de tensiune au avut în centru tema mitingului anunțat de liderul AUR pentru 2 octombrie, dar și facturile exorbitante care le vin românilor.

O fotografie care ilustrează un colaj cu Dana Budeanu în partea stângă și George Simion care îl pupă pe Virgil Popescu în Parlament în partea dreaptă.
Dana Budeanu și George Simion se confruntă în direct la un post de televiziune | Hepta/YouTube

Dana Budeanu și George Simion au avut, marți seara, la România TV, un dialog contradictoriu pe tema mitingului anunțat de liderul AUR pentru 2 octombrie, dar și despre facturile exorbitante care le vin românilor. Ce critici i-a adus Dana Budeanu liderului AUR.

Citește și: Reacția Danei Budeanu la vestea că Simona Halep divorțează de afaceristul Toni Iuruc: „Dragoste la prima vedere?"

Liderul AUR George Simion a avut o confruntare telefonică în direct cu Dana Budeanu

Dana Budeanu a adresat mai multe critici la adresa lui George Simion.

„George Simion, care e acest naționalist care vrea să salveze România. Înseamnă că AUR promite că pe 5, 6, 7 vin facturile vechi. Dacă tot ne chemați în stradă pe 2, ieșiți în stradă ca toată populația să plătească atât cât consumă, la vechiul preț. Dumneavoastră rezolvați această problemă, toată populația , industria să plătească facturile care erau acum doi ani”, a spus Dana Budeanu la postul de televiziune generalist.

George Simion a cerut să intre în direct pentru a o confrunta pe Dana Budeanu.

„Să stea toți la locurile lor, să nu iasă împotriva PSD, a lui Virgil Popescu. Noi vrem reglementarea pieței de energie. Megawatt-ul costă 16 lei la producție, să vină la populație cu 17 lei. Nu trebuie să veniți, lăsați PSD-ul la putere. Noi ieșim pe 2 pentru facturi. Cum rezolvăm problema? Mai țineți minte 2017, cand s-a anulat o ordonanță după ce oamenii au ieșit în stradă. Înseamnă că avem aceleași forțe ca în 2017. Acele forțe lovesc în mine, dar nu înseamnă că nu trebuie să ieșim în stradă.”, au fost câteva dintre replicile liderului AUR.

George Simion organizează un protest

Preşedintele AUR, George Simion, a adăugat că protestul care va fi organizat pe 2 octombrie va porni din Piaţa Universităţii, apoi manifestanţii se vor deplasa în Piaţa Victoriei, unde vor cere explicaţii Guvernului cu privire la problemele sociale cu care se confruntă românii.

Liderul AUR susține că manifestaţia se va desfăşura fără incidente și i-a îndemnat pe români să vină cu facturile după ei.

„Protestul va fi organizat pe 2 octombrie, în Piaţa Universităţii, la ora 14:00. Este punctul de pornire. Nu este un protest care aparţine exclusiv AUR. Manifestarea de duminică este un strigăt al tuturor românilor şi în desfăşurarea protestului am invitat alături de noi şi alte formaţiuni politice şi alte figuri publice şi ONG-uri, sindicate şi patronate. Invităm alături de noi pe toţi românii, pe toţi bucureştenii, pe toţi oamenii care s-au săturat să vină la protest cu o factură. Veniţi cu factură la protest duminică, ora 14:00, în Piaţa Universităţii. Traseul este următorul, ne adunăm în Piaţa Universităţii, iar în momentul în care reuşesc să vină toate organizaţiile şi toate coloanele din toate judeţele ne vom porni într-un marş imens către Piaţa Victoriei (…). În Piaţa Victoriei rămânem şi aşteptăm ca doleanţele protestatarilor să fie ascultate de către guvernanţi.”, a spus George Simion.

Citește și: George Simion, criticat de publicația Die Tageszeitung: "A provoca, a fi mitocan, a jigni, a insulta minorităţile (...)"

Care este relația actuală dintre Antonio Pican și Bibi. Cei doi păreau de nedespărțit, dar iată cum se înțeleg în prezen... Cine a fost marele absent de la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc: "Trebuia să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x