Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Dani Mocanu s-a făcut de râs pe Facebook! Ce detaliu rușinos s-a văzut în poză: „L-ai furat?”

Celebrul Dani Mocanu a reușit să ajung iar în atenția fanilor și să facă spectacol, după ce a scos o nouă „perlă”, ce a devenit instant virală!

Dani Mocanu face senzație pe Facebook

Cu siguranță toată lumea îl știe pe celebrul manelist Dani Mocanu. Acesta a făcut fotbal de performanță în trecut, dar apoi s-a reprofilat, devenind cântăreţ de manele.

DANI MOCANU S-A FĂCUT DE RÂS PE FACEBOOK

Acesta s-a făcut cunoscut în lumea artiștilor prin versurile sale inedite, în care vorbește despre dușmani, polițiști, bani, lecții de viață sau viață.

citește și: Ce și-a pus Dani Mocanu pe acoperișul casei! Trecătorii privesc uluiți la vila manelistului

Se pare că acest lucru este extrem de apreciat de către fani, căci melodiile lui Dani Mocanu devin instant adevărate hituri, reușind să domine topurile YouTube din România.

Recent, artistul a postat pe pagina sa de Facebook o nouă replică, ce a făcut senzație printre fani!

„Luați un prosop cu voi când încercați sa urcați spre mine ...
E cale lunga și o sa transpirați !!!”
, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei pe care și-a făcut-o în lift. În imagine se vede cum manelistul ține un prosop în brațe.

citește și: Suma colosală câștigată de Dani Mocanu zilnic! Ce venituri are artistul din YouTube

Deși poza a adunat mai bine de șase mii de Like-uri și numeroase reacții, iată că au existat și fani care s-au amuzat copios pe seama postării.

„L-ai furat de la Hotel prosopul??”, „Tu dupa cine incerci sa urci de ti-ai luat direct 2 ? 😅🤣 E cale lunga asa-i?”, „Vezi sa nu urci cu liftu si sa cobori cu apartamentul”, „ Și tu la cine încerci sa urci ca nu prea cred ca Îți ajung prosoapele ale.pentru ca deja ești galben la fata”, au comentat unii dintre fanii ceva mai puși pe șotii ai manelistului Dani Mocanu.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro