Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dani Oțil, sacrificii în numele iubirii! Ce face prezentatorul pentru frumoasa Gabriela! "E un băiat chinuit" | Foto

Dani Oțil a recunoscut că face sacrificii de dragul Gabrielei. De altfel, matinalul este de părere că acest sacrificiu îl fac toți băieții pentru iubitele lor.

Dani Otil și Gabriela

Carismaticul Dani Oțil, prezentatorul de la Neazta a făcut o mărturisire publică, chiar pe contul său de socializare. Vedeta recunoaște că este nevoit sa facă sacrificii în numele iubirii.

Dani Oțil, sacrificii în numele iubirii! Ce face prezentatorul pentru frumoasa Gabriela! "E un băiat chinuit" | Foto

Dani și Gabriela formează unul dintre cele mai frumoase cupluri ale momentului. Cei doi îndrăgostiți au un număr impreionant de admiratori, care abia așteapta să vada noi postări cu cei doi.

Nu de puține ori, fanii au adresat mesaje de admirație celebrului cuplu, pe care admiratorii nu ezită să-i sfătuiască să se grăbească cu nunta.

Mai frumoasă de atât nu se poate! Iubita lui Dani, perfecțiunea întruchipată! Ce mesaje primesc cei doi îndrăgostiți de la admiratori| FOTO

Logodnica lui Dani este, fără îndoială, o femeie extrem de frumoasă, cu un trup de zeiță, pe care îl lucrează intens la sala de sport. De asemenea, și Dani este un împătimit al sportului, care a devenit pentru matinal un mod de viața. Iar asta se vede pe fizicul bine sculptat al prezentatorului.

Cu certitudine sunt minunați împreună și lumea vrea să-i vadă cât mai des, măcar pe rețele de socializare. Doar că, recent, Dani "s-a plâns", pe Instagram, de faptul că face sacrificii în numele iubirii.

Are mușchi și un corp bine lucrat! Dar stai sa vezi cum se antrenează Dani Oțil! Gabriela este cea care îl ajută! | Video

Dani face sacrificii de dragul Gabrielei

Matinalul a postat o imagine în care apare împreună cu Gabriela, în timp ce el este fotograful, iar iubita lui, modelul.

Cei doi apar în mijlocul naturii, într-un peisaj mirific. Prezentatorul a vrut în felul acesta să arate fanilor ce fel de sacrificii trebuie să facă el pentru o fotografie de-a Gabrielei, postată ulterior pe Instagram.

Admiratorii s-au amuzat de simpaticul Dani, care este pus pe glume mereu și care chiar si atunci când nu este la televizor, își binedispune fanii cu postarile sale.

Răzvan și Dani, asemănare izbitoare cu doi actori celebri, de la Hollywood! Imaginea care i-a șocat pe fanii matinalilor| FOTO

"În spatele fiecărei poze de pe Instagram... E un băiat chinuit 🐻😎🙄"

Așadar, așa arată realitatea din spatele fotografiilor postate pe Instagram.

Recomandari