Căutare Live

Dani Oțil si Gabriela Prisăcariu, imagine fierbinte din vacanță. Cum s-a fotografiat viitoarea mămică, în brațele logodnicului ei

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat în vacanță în Dubai și, așa cum și-au obișnuit fanii, au publicat fotografii din timpul perioadei de relaxare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat în vacanță în Dubai

Instagram

Dani Oțil a plecat cu graviduța sexy în vacanță, în Dubai. Gabriela Prisăcariu, însărcinată în 5 luni, a postat pe Instagram imagini din vacanță, spre încântarea fanilor. În una dintre imagini, Gabriela apare într-o ipostază romantică, în brațele prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu s-a fotografiat purtând o rochie neagră, vaporoasă, care îi scoate în evidență picioarele superbe și îi ascunde burtica de gravidă.

Peste 10 mii de fani au apreciat fotografia în care cei doi îndrăgostiți stau îmbrățișați, cu o priveliște superbă în spate.

„Minunaților”, „Împreună sunteți wow”, „Așa o stare de bine îmi dați”, „Frumoșilor, să vă iubiți cât viața”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul fotografiei pe care a postat-o Gabriela Prisăcariu pe rețelele sociale.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinții unui băiețel

Tot în vacanță, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au anunțat că vor avea un băiețel.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au anunțat că vor fi părinți publicând o fotografie în care prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani o ținea în brațe pe Gălușcă, pisica familiei, iar Gabriela Prisăcariu s euita la ei, purtând o rochie mulată, care îi evidența burica de gravidă.

Dani Oțil a făcut și o glumă, în momentul în care a anunțat că va fi tată:

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil...Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre...Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule...Pt toți...hai ca am glumit...nu pt voi... Ci pentru noi...o sa avem un copil

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede", a scris Dani Oțil.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, pofte în primele patru luni de sarcină. Ce a dezvăluit iubita lui Dani Oțil: "Bine că nu îmi cere caviar"

Fotomodelul a mărturisit că în această perioadă nu are voie să facă foarte mult efort fizic, însă respectă tot ceea ce îi va spune medicul pentru a aduce pe lume un copil perfect sănătos.

Chiar dacă de-a lungul timpului multă lume a întrebat-o ce va face când va deveni mamă pentru că va trece prin numeroase transformări și va lua în greutate, Gabriela spune că nu o interesează câte kilograme va acumula, atâta timp cât sarcina va decurge bine.

Faptul că este însărcinată o face să vrea să mănânce încontinuu și nu se mulțumește doar cu câteva gustări. Modelul spune că vrea mereu să mănânce mâncare consistentă, cum ar fi tocănițe sau ciorbițe. Viitoarea mămică încearcă să mănânce cât mai sănătos, spre binele bebelușului.

Între frumoasa blondă și prezentatorul TV există multe diferențe pe care alții le-ar considera impedimente, cum ar fi diferența de vârstă și cea de înălțime. Gabriela este cu 12 ani mai mica decât Dani. Frumoasa lui logodnică este cu 5 centimetri mai înaltă decât el, având 1.80 metri. În ciuda tuturor diferențelor, cei doi sunt mai fericiți ca oricând.

Dan Capatos, dezvăluiri în premieră: "Băiatul meu a moștenit de la mine o afecțiune". Detaliile pe care foarte... Flick și Denisa au împlinit un an de relație. Ce mesaj de dragoste i-a transmis Domnul Rimă...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x