Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Cum arăta pe vremea când era asistenta lui Dan Capatos

Nu mai e un secret pentru nimeni că bruneta este fana operațiilor estetice și a retușurilor cu acid hialuronic, mai mult aceasta este mereu machiată și aranjată.

Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Cum arăta pe vremea când era asistenta lui Capatos

Instagram / Daniela Crudu

Daniela Crudu este una dintre cele mai urmărite vedete din România, focoasa brunetă având pe pagina sa de Instagram mai bine de șase sute de mii de fani!

A trecut timpul, dar a trecut şi Daniela Crudu de nenumărate ori prin cabinetul medicilor esteticieni. Dacă implantul mamar a atras atenția miilor de fani ai asistentei matinalilor şi, mai apoi, a lui Dan Capatos, la show-ul de noapte de la Antena 1, restul intervenţiilor estetice nu au fost văzute cu ochi buni de către urmăritori.

Citește și: Vedete din România înainte și după operații estetice. Ele au recunoscut că au apelat la chirurgia plastică

Daniela Crudu și-a făcut nenumărate intervenții estetice atât la nivelul feței, cât și la nivelul corpului. Printre ele se numără injectările cu acid hialuronic, botox, fațete dentare, implant mamar, rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Bruneta apelează frecvent la terapii estetice menite să-I întinerească pielea, tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi.

Iată cum arăta Cruduța pe vremea când era asistentă la Dan Capatos

Daniela Crudu a intrat în televiziune la o vârstă fragedă

Imediat ce a terminat liceul, Cruduța a participat la casting pentru "Neatza cu Răzvan și Dani" și astfel a debutat în showbiz.

Daniela Crudu a ales viața de noapte din Regie, după ce mama ei a decis să o părăsească.. Cluburile era locul în care ea își găsea frumusețea zilelor. În acea perioadă, fost asistentă TV a fost remarcată de către patron , cel care i-a și propus o ofertă de muncă, ajungând în scurt timp dansatoare.

Citește și: Incredibil cum arată mama Danielei Crudu, aceasta a părăsit-o când avea 13 ani. Care este povestea de viață a fostei asistente tv

Ultimele știri