Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Daniela Crudu iubește din nou? Cu cine a fost surprinsă vedeta la malul mării

Întrebarea care stă pe buzele tuturor. Daniela Crudu iubește din nou? Nu de alta, dar recent vedeta a fost surprinsă în compania unui burlac râvnit din showbiz-ul românesc.

Daniela Crudu

În ultima vreme, Daniela Crudu a ales să se relaxeze pe litoralul românesc. Vedeta nu a mers singură ci împreună cu sora ei și mai mulți prieteni apropiați. Aceștia au stat la plajă pentru un bronz ca-n reviste, s-au distrat și au băut cocktail-uri sofisticate.

La un moment dat, însă, în grupul lor și-a făcut apariția și Suhaib. Tânărul a încercat să o cucerească pe Cruduța în cadrul emisiunii ”Burlăcița”, iar acum destinele lor s-au intersectat din nou.

Imaginile care au încins privirile tuturor bărbaților! Iubita lui Alex Velea s-a afișat așa, iar fanii au rămas fără cuvinte

Chimia dintre cei doi a fost vizibilă, iar Daniela Crudu părea să se simtă foarte bine în compania lui Suhaib. Râmâne, însă, de văzut dacă între cei doi se va înfiripa ceva mai mult decât o prietenie sinceră.

Daniela Crudu, relație toxică cu iubitul croat

Potrivit unor surse, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile.

Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un ”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia. Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine.

George Burcea, mărturisire dureroasă: ”Știu cum este să nu ai ce mânca sau să mănânci din gunoi”

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro