Căutare Live

Daniela Crudu l-a iertat pe iubitul bătăuș: ”S-au împăcat, i-a promis că-i va da o sumă mare de bani!”

Daniela Crudu a ajuns la spital desfigurată, după ce a fost bătută de iubit, însă fosta asistentă l-ar fi iertat pe partenerul ei. 

Un apropiat al Danielei Crudu a confirmat că aceasta nu a depus plângere la Poliţie şi nici nu o va face, întrucât s-a împăcat deja cu Seco Dubravko.

Imagini exclusive! Cum a încercat iubitul Danielei Crudu să intre cu forța în spital

"Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înţeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate şi mai bine ca înainte şi, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubeşte probabil şi, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi", a declarat un apropiat al Danielei Crudu, potrivit Antena Stars.

Simona Traşcă, de partea Danielei Crudu în scandalul momentului! "Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu depui plângere"

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Universitar, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial.


Vanessa, soția lui Kobe Bryant, mesaj sfâșietor de Ziua Îndrăgostiților: ”Te iubesc pe veci!” ... Selly, cea mai tare surpriza de Valentine's Day pentru iubita sa: ”Te iubesc, puiul meu!” Orice puștoaică visează la ase...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x