Daniela Crudu, o nouă intervenție estetică: „Se vede țiplă!” Ce „îmbunătățire” și-a făcut bruneta

Daniela Crudu și-a făcut o intervenție estetică, de care este foarte mândră.

Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică

Instagram

Daniela Crudu și-a anunțat fanii că și-a făcut o nouă intervenție estetică. Nu este vorba despre o operație, ci despre o liposucție la nivelul coapsei, după cum a explicat bruneta.

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne, pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și, după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!'

Daniela Crudu și-a schimbat implantul mamar la începutul anului

La începutul anului, focoasa brunetă s-a hotărât să își schimbe implantul mamar, însă nu a fost suficient, Daniela Crudu și-a dorit și un bust mai mare.

„Nu am avut nicio problemă cu celelalte, pur și simplu, mi-am dorit o altă formă și mult mai naturali. Eu vreau să se vadă forma cât mai naturală, sunt mai moi astea și nu sunt recomandate pentru orice fată genul asta de silicon. Textura este mai fină și mai moale, ăsta este noul model. Mă plictisisem de forma aia rotundă!", a mărturisit Daniela Crudu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

"La sâni este a treia interventie, dar nu mă mai operez.", a mai adăugat ea.

Se pare că Daniela Crudu este extrem de încântată de alegerea făcută și se mândrește cu noul său bust, pe care îl evidențiază prin cele mai sexy piese vestimentare.

Cum arată tatuajul Danielei Crudu din zona intimă

Se pare că bruneta adoră și tatuaje, lucru pe care nu l-a menționat până acum. Aceasta are câteva tatuaje pe mână, însă de curând și-a lăsat la vedere un desen pe care foarte puțini au avut ocazia să îl vadă.

Citește și: Daniela Crudu, acoperită doar de un pulover roz. Cum arată focoasa brunetă în ipostaze provocatoare

Recent, Daniela Crudu a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie de la piscină care a ridicat gradele în termometre, însă un detaliu nu a putut trece neobservat. Tatuajul vedetei de pe posterior a atras imediat atenția internauților.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 23 mii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive din partea celor care o apreciază. Printre cei care i-au comentat la poză s-a numărat și Shift, care a rămas impresionat de aspectul fizic al brunetei.

"Wow, eşti o adevărată bombă❤️🔥" sau "Arăți foarte bine, Daniela! Ești senzațională", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut neapărat să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Un lucru este evident, Daniela Crudu este posesoarea unui trup de zeiță, iar costum de baie negru îi scoate în evidență atuurile fizice, în special bustul de-a dreptul generos, posteriorul bombat și picioarele subțiri.

Citește și: Daniela Crudu, sutienul minuscul care nu a putut trece neobservat. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta în vacanță: "Zeiță ești!"

Fosta asistentă TV se mândrește și cu cele mai fumoase trăsături ale feței. La vârsta de 31 de ani, vedeta arată senzațional și nu ezită să își afișeze formele apetisante pe rețelele sociale.

Ultimele știri