Daniela Crudu, sutienul minuscul care nu a putut trece neobservat. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta în vacanță: "Zeiță ești!"

Daniela Crudu a făcut furori pe rețelele sociale cu sutienul său minuscul care nu a putut trece neobservat de internauți.

Daniela Crudu a făcut furori pe rețelele sociale cu sutienul său minuscul care nu a putut trece neobservat de internauți

Instagram

Daniela Crudu impresionează de fiecare dată prin aparițiile sale televizare și cu fotografiile de pe rețelele sociale. Vedeta este foarte activă pe contul de Instagram și publică des imagini în cele mai incendiare ipostaze, drept dovadă stau ultimele sale postări care au ridicat gradele în termometre de data aceasta.

Cum arată Daniela Crudu într-un sutien minuscul

Fosta asistentă TV a vrut să scape de monotonia de acasă și a plecat într-o vacanță binemeritată în Cairo, alături de sora sa. Deși a avut parte de foarte multe activități, Daniela Crudu nu a uitat de prietenii săi virtuali și a publicat câteva imagini fierbinți, care au pus pe jar publicul masculin.

De asemenea, focoasa brunetă s-a lăsat fotografiată în piscină, însă un detaliu a atras atenția tuturor. Costumul de baie minuscul și noul implant mamar au întors privirile celor din jur, cât și pe cele ale internauților.

Citește și: Daniela Crudu, apariție de senzație după și-a pus silicoane noi! Cum arată acum decolteul vedetei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Crudu a apelat de curând la o noua intervenție chirurgicală pentru a-și mări bustul, lucru evident din postarea sa. Vedeta se mândrește cu unul dintre cele mai generoase decolteuri și cu un trup de zeiță.

Imaginea a strâns mai bine de 18 mii de aprecieri și foarte multe comentarii, semn că Daniela Crudu este apreciată și îndrăgită de foarte multe persoane. Un lucru este evident, fosta asistentă TV este posesoarea unui corp perfect care nu a putut trece neobservat.

Mai mult decât atât, bruneta s-a lăsat fotografiată fără strop de machiaj sau alte editări, iar tenul său fără imperfecțiuni i-a impresionat pe fani.

Citește și: Daniela Crudu, topul cu decolteu amplu. Cum și-a etalat focoasa brunetă noul bust

Reacțiile pozitive ale prieteniilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia i-au mărturisit că are este o femeie extrem de frumoasă, iar formele sale fac "valuri" de câte ori se află prin preajmă.

"Zeiță ești! Te pup" sau "Doamne, ești minunată!", au fost câteva dintre comentariile omaneilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și cuvinte de laudă pentru modul în care arată.

Daniela Crudu a apelat la o nouă intervenție chirurgicală

La începutul lunii februarie, vedeta a dezvăluit faptul că a luat decizia să își măreasca bustul pentru a treia oară.

"Nu am avut nicio problemă cu celelalte, pur și simplu, mi-am dorit o altă formă și mult mai naturali. Eu vreau să se vadă forma cât mai naturală, sunt mai moi astea și nu sunt recomandate pentru orice fată genul asta de silicon. Textura este mai fină și mai moale, ăsta este noul model. Mă plictisisem de forma aia rotundă!", a mărturisit Daniela Crudu în cadrul emisiuni Xtra Night Show.

Un lucru este evident, vedeta este un fan înrăit al operațiilor estetice și nu îi este teamă să recunoască. Aceasta a dezvăluit în cadrul emisiunii că nu vrea să mai intervină cu o altă operație chirurgicală la nivelul bustului, însă și-ar dori să își facă alte intervenții pe viitor.

Ultimele știri