Daniela Crudu, topul cu decolteu amplu. Cum și-a etalat focoasa brunetă noul bust

De curând, Daniela Crudu a apelat la o nouă intervenție chirurgicală la nivelul bustului, pe care a scos-o în evidență prin cele mai amplu decolteul al unui top sexy.

Daniela Crudu a apelat la o nouă intervenție chirurgicală la nivelul bustului

Instagram

Daniela Crudu este o figură foarte cunoscută și controversată în showbiz-ul românesc, iar aparițiile sale incendiare stârnesc interesul publicului. Aceasta este o femeie extrem de frumoasă și nu ezită să își evidențieze de fiecare dată atuurile fizice prin cele mai provocatoare ținute.

Deși se mândrește cu cele mai apetisante forme, la începutul lunii februarie, fosta asistentă TV a trecut din nou prin cabinetul doctorului estetician pentru a apela la cel de-al treilea implant mamar, pentru că forma bustului său nu era cea pe care și-o dorea. De asemenea, nu mai este un secret pentru nimeni că focoasa brunetă este adepta operațiilor estetice, dar și a shooting-urilor foto, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale.

Citește și: Daniela Crudu, acoperită doar de un pulover roz. Cum arată focoasa brunetă în ipostaze provocatoare

"Nu am avut nicio problemă cu celelalte, pur și simplu, mi-am dorit o altă formă și mult mai naturali. Eu vreau să se vadă forma cât mai naturală, sunt mai moi astea și nu sunt recomandate pentru orice fată genul asta de silicon. Textura este mai fină și mai moale, ăsta este noul model. Mă plictisisem de forma aia rotundă!", a mărturisit Daniela Crudu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

"La sâni este a treia interventie, dar nu mă mai operez.", a mai adăugat ea.

Se pare că Daniela Crudu este extrem de încântată de alegerea făcută și se mândrește cu noul său bust, pe care îl evidențiază prin cele mai sexy piese vestimentare. Aceasta nu mai este atât de activă pe rețelele sociale, însă publică în fiecare zi InsaStory-uri, iar cea mai recentă postare a sa a lăsat pe toată lume cu gura căscată.

Cum arată Daniela Crudu într-un top cu decolteu amplu

Fosta asistentă TV ține foarte mult la aspectul său fizic și muncește din greu pentru a avea cele mai provocatoare forme. Având în vedere faptul că are o viață activă și face foarte mult sport, Daniela Crudu nu se teme să le arată prietenilor săi cum își desfășoară ea antrenamentele și s-a filmat în timp ce făcea jogging, însă ținuta sa a întors toate privirile.

Citește și: Daniela Crudu iubește din nou? Cum arată bărbatul în brațele căruia s-a fotografiat în ipostaze tandre

Focoasa brunetă a pus pe jar publicul masculin cu un top ce îi lasă la vedere noul implant mamar. De asemenea, piesa vestimentară îi scoate în evidență și talia de invidiat, dar și frumoasele trăsături ale feței. Aceasta a decis să apeleze și la o pereche de colanți care îi pune într-o lumină bună picioarele subțiri.

Daniela Crudu este posesoarea unui trup de zeiță. De asemenea, fosta asistenta TV se poate lăuda și cu cele mai frumoase trăsături ale feței.

Ultimele știri