David Foster a devenit tată pentru a 6-a oară, la 71 de ani. Cum arată soția lui, Katharine McPhee, cu 35 de ani mai tânără

Katharine McPhee, în vârstă de 36 de ani, și soțul ei, David Foster, în vârstă de 71 de ani, au devenit părinții unui băiețel.

Cum arată a 5-a soție a lui David Foster, Katharine McPhee

Getty Images

McPhee a devenit cunoscută după ce a apărut în emisiunea American Idol, în 2006, însă a continuat să atragă atenția publicului cu mariajul ei cu David Foster, în vârstă de 71 de ani.

Acesta i-a fost mentor în timpul apariției la American idol și cei doi au păstrat legătura de-a lungul anilor. S-au căsătorit în anul 2019 și acum au devenit părinții primului lor copil împreună, un băiețel, scrie Daily Mail.

Vestea a fost confirmată chiar de către cuplu, ce nu a dat presei și numele micuțului, ce e și al 6-lea copil al lui Foster.

Katharine McPhee și David Foster au devenit părinții unui băiețel

”Katharine McPhee și David Foster au devenit părinții unui băiețel sănătos,” a scris un reprezentant al cuplului după ce McPhee a dezvăluit că a devenit mamă, pentru revista People. ”Mama, tatăl și fiul sunt foarte bine.”

Citește și: Katharine McPhee, surprinsă de paparazzi cu burtica de gravidă. Cum arată tatăl copilului, în vârstă de 71 de ani

Deși acesta e primul copul al lui McPhee, soțul ei, david Foster, mai are 5 fiice adulte, aproape toate mai în vârstă decât actuala sa soție - Allison, în vârstă de 50 de ani, Amy, de 46 de ani, Sara, în vârstă de 39 de ani, Erin, în vârstă de 38 de ani, Jordan, de 34 de ani.

Vezi cum arată soția lui David Foster, Katharine McPhee, în GALERIA FOTO

Katharine McPhee este a cincea soție a lui David Foster

Relația lui Katharine McPhee cu David Foster a fost îndelung criticată din cauza diferenței de vârstă de 35 de ani dintre cei doi.

Înainte de McPhee, Foster a fost căsătorit și cu Yolanda Hadid și a fost tatăl vitreg al lui Gigi, Bella și Anwar Hadid. De-a lungul carierei, a câștigat 16 Premii Grammy.

El a vorbit recent despre relația sa cu noua lui soție și despre toate criticile din mediul online.

”Uite, avem o grămadă de critici pe rețelele de socializare și toți comentează despre diferența de vârstă,” a declarat el pentru USA Today, scrie The Independent.

”Dar sunt atâtea lucruri care pot ruina o căsnicie - ceva financiar, ceva legat de copii, ceva legat de geografie, infidelitate. Și unul dintre acești factori poate fi diferența de vârstă, dar asta e singura noastră problemă.”

Citește și: Nimeni nu știa despre celebra Halsey că are iubit, iar acum este și însărcinată! Cine este viitorul tătic

”În rest, totul e în ordine, așa că n-o să ne lăsăm afectați de asta,” a continuat muzicianul, ce a vorbit și despre faptul că familia sa o știe pe Katharine de 15 ani.

”O știu pe Katharine de 15 ani și au cunoscut-o și ei tot pentru atât. A fost o tranziție confortabilă, și e de admirat și în cazul soției mele și în cazul fiicelor mele că au acceptat și că se înțeleg foarte bine,” a încheiat Foster despre relația sa cu Katharine McPhee, alături de care a avut un copil.

Ultimele știri