Katharine McPhee, surprinsă de paparazzi cu burtica de gravidă. Cum arată tatăl copilului, în vârstă de 71 de ani

Katharine McPhee a fost surprinsă de paparazzi în public, cu burtica de gravidă ce a atras atenția tuturor.

Katharine McPhee s-a căsătorit cu David Foster în anul 2019

Profimedia

Katharine McPhee a fost surprinsă pe stradă după ce și-a cumpărat un ceai verde de la un magazin din centrul orașului Los Angeles, scrie Daily Mail.

McPhee a devenit cunoscută după ce a apărut în emisiunea American Idol, în 2006, însă a continuat să atragă atenția publicului cu mariajul ei cu David Foster, în vârstă de 71 de ani.

Acesta i-a fost mentor în timpul apariției la American idol și cei doi au păstrat legătura de-a lungul anilor. S-au căsătorit în anul 2019 și acum așteaptă primul copil.

Katharine McPhee, surprinsă de paparazzi în Los Angeles cu burtica de gravidă

Katharine McPhee, în vârstă de 36 de ani, va deveni în curând mamică pentru prima dată. Vedeta a fost surprinsă într-o ținută relaxată, cu o pereche de blugi de culoare închisă, o bluză lungă în carouri cu roșu și negru și un cardigan lung, potrivit pentru vremea locală puțin răcoroasă din această perioadă.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în a opta lună de sarcină. Ultima imagine cu burtica de gravidă a prezentatoarei de la Chefi la cuțite

McPhee a accesorizat ținuta cu o geantă roșie cu accente aurii, o pereche de pantofi comozi de culoare neagră și o pereche de ochelari închiși la culoare.

Deși acesta va fi primul copil al lui McPhee, soțul ei, david Foster, mai are 5 fiice adulte, aproape toate mai în vârstă decât actuala sa soție - Allison, în vârstă de 50 de ani, Amy, de 46 de ani, Sara, în vârstă de 39 de ani, Erin, în vârstă de 38 de ani, Jordan, de 34 de ani.

Katharine McPhee este a cincea soție a lui David Foster

Relația lui Katharine McPhee cu David Foster a fost îndelung criticată din cauza diferenței de vârstă de 35 de ani dintre cei doi.

Înainte de McPhee, Foster a fost căsătorit și cu Yolanda Hadid și a fost tatăl vitreg al lui Gigi, Bella și Anwar Hadid. De-a lungul carierei, a câștigat 16 Premii Grammy.

El a vorbit recent despre relația sa cu noua lui soție și despre toate criticile din mediul online.

”Uite, avem o grămadă de critici pe rețelele de socializare și toți comentează despre diferența de vârstă,” a declarat el pentru USA Today, scrie The Independent.

”Dar sunt atâtea lucruri care pot ruina o căsnicie - ceva financiar, ceva legat de copii, ceva legat de geografie, infidelitate. Și unul dintre acești factori poate fi diferența de vârstă, dar asta e singura noastră problemă.”

”În rest, totul e în ordine, așa că n-o să ne lăsăm afectați de asta,” a continuat muzicianul, ce a vorbit și despre faptul că familia sa o știe pe Katharine de 15 ani.

Citește și: La 63 de ani, e de nedespărțit de logodnică. Cum a fost Dolph Lundgren surprins alături de blonda de 24 de ani

”O știu pe Katharine de 15 ani și au cunoscut-o și ei tot pentru atât. A fost o tranziție confortabilă, și e de admirat și în cazul soției mele și în cazul fiicelor mele că au acceptat și că se înțeleg foarte bine,” a încheiat Foster despre relația sa cu Katharine McPhee, alături de care va avea un copil în acest an.

Ultimele știri