De Anul Nou 2021, Ruby a petrecut într-o rochie mulată și scurtă, dar privirile au fost ațintite asupra sandalelor. Cum arată ele

Ruby a făcut senzație la Revelionul Starurilor 2021 atât cu prestațiile artistice, cât și cu ținuta provocatoare pe care a ales-o pentru petrecerea de Anul Nou.

Ruby a făcut senzație la Revelionul Starurilor 2021 cu ținuta provocatoare pe care a ales-o pentru petrecere

Antena 1

Bruneta a optat pentru o rochie scurtă, roz, care i-a lăsat umerii goi și i-a pus în valoare formele voluptoase. Mânecile outfit-ului erau unele speciale, bufante, din pene.

Machiajul a fost unul discret, cu nuanțe neutre și auriu, în același ton cu coafura. Ruby a ales bucle lejere și a adăugat un accesoriu pentru a opri părul să-i acopere chipul.

Piesa de rezistență au fost, fără dar și poate, încălțările vedetei. Cântăreața minionă a purtat pantofi cu o platformă foarte înaltă, care, însă, nu au părut să o incomodeze pentru că s-a distrat pe cinste la Revelionul lui Dan Negru.

Cel puțin în prima parte a show-ului căci, curând, Ruby i-a înlocuit cu o pereche de stiletto.

Mai multe imagini cu ținuta lui Ruby de la Revelionul Starurilor 2021 vezi în GALERIA FOTO atașată.

Jador și Ruby, spectacol la Revelionul Starurilor 2021

Telespectatorii au putut să admire sandalele transparente pe care Ruby le-a încălțat încă de la momentul său cu Jador, când au interpretat piesa ”Secret de dormitor”.

Prestația lor a încins scena, iar cei doi au fost acompaniați pe scenă și de alți invitați, inclusiv Vlăduța Lupău, ce au dansat pe ritmurile provocatoare.

Citește și: Cum arată Carmen Șerban acum. Momentul ei emoționant dedicat românilor din toată lumea

Jador și Ruby nu s-au sfiit să își joace și rolurile din cântec și au oferit un moment de neuitat pe scena Revelionului Starurilor 2021.

Revelion 2021 cu Dan Negru, lider de audiență

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 21-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public. Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2021, de la ora 23:05, a adunat în fața micilor ecrane 3.577.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 20.3 puncte de rating și 41.3% cota de piață.

De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.930.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

Citește și: La mulți ani 2021. Momentul special din platoul de la Revelionul Starurilor cu Dan Negru

Cel de-al 21-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 22:02 – 02:00, a obținut în acest an o audiență de peste 4 ori mai mare față de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului din întreaga țară si de aproape 3 ori mai mare față de următorul clasat, Romania TV.

Astfel, Antena 1 a condus în topul audiențelor la nivelul publicului din toată țara cu o medie de 14.4 puncte de rating și 31.9% cota de piață, urmată de Romania TV, cu 5.1 puncte de rating și 11.2% cota de piață, Kanal D, cu 3.4 puncte de rating si 7.6% cota de piata, Pro TV cu 3.3 puncte de rating si 7.3% cota de piata si TVR 1, cu 2.9 puncte de rating si 6.4% cota de piata.

Mai multe imagini cu ținuta lui Ruby de la Revelionul Starurilor 2021 vezi în GALERIA FOTO atașată.

Ultimele știri