Cum arată Carmen Șerban acum. Momentul ei emoționant dedicat românilor din toată lumea

Carmen Șerban a încântat iar românii în noaptea dintre ani și a oferit un show memorabil la Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru.

Carmen Șerban a oferit un moment emoționant ”românilor din toată lumea” la revelionul Starurilor 2021

Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România, ce a fost și lider de audiență.

Surprizele show-ului eveniment al anului au continuat în noaptea dintre ani, cu demascări fantastice și neașteptate, alături de momente emoționante oferite de vedetele care au încântat publicul în noaptea dintre ani.

Printre cele mai apreciate prestații ale serii s-a numărat și cea a lui Carmen Șerban, un moment ”pentru românii din toată lumea”, potrivit lui Dan Negru.

Carmen Șerban, moment emoționant ”pentru românii din toată lumea” la Revelionul Starurilor 2021

”Momentul următor e pentru românii din străinătate,” a început Dan Negru prezentarea momentului lui Carmen Șerban. ”Știu că ne urmăresc mulți din Italia, din Spania, din Anglia.”

”Momentul ăsta e pentru toți cei de afară,” a continuat el. ”Cânți în toată lumea, nu?”

”Da, mulțumesc lui Dumnezeu, merg peste tot, acolo unde sunt chemată,” a spus Carmen. ”Acum, în 2020, am fost în septembrie în Franța, la Bordeaux, și în octombrie am fost la Madrid.”

”Pentru românii din toată lumea, la mulți ani, România, oriunde ai fi!” a spus Dan Negru înainte ca momentul lui Carmen să înceapă.

Vedeta a venit pe scena îmbracată într-o rochie neagră, elegantă, cu accent de dantelă, atât în zona gâtului și umerilor, cât și în partea de jos a rochiei.

Deși românii de pretutindeni au cunoscut-o pe Carmen brunetă, în ulima perioadă, vedeta a preferat un look complet diferit. Ea a optat pentru o frizură mai scurtă, până la umeri și a ales o culoare deschisă.

Carmen a cântat melodia ei celebră, Viața-i dură, eu sunt dură, cu ajutorul căreia a ridicat întreaga sală în picioare și a oferit publicului un moment de neuitat.

Ce vedete au sărbători alături de Dan Negru la Revelionul Starurilor 2021

Pe lângă momentul ei emoționant, Carmen Șerban s-a numărat și printre invitații Revelionului Starurilor 2021 care au ghicit ce vedete se ascund sub măștile complicate.

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele măștiilor se află Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Jador și Ruby, moment incendiar pe scenă. Ce a dezvăluit artistul despre viața sa personală

Printre măștile care au pus în încurcătură invitații s-au numărat Virusul Corona, Căpitanul Hook, un Extraterestru pierdut pe Pământ, celebrul Pinocchio, o Vrăjitoare în spatele căreia se afla chiar un politician, conducătorii Donal J. Trump și Vladimir Putin, majordomul Lurch, din Familia Addams, extraterestra Gamora, din filmul Gardienii Galaxiei, din Universul Cinematografic Marvel, Zeul Întunericului, Hades, Diavolul însuși și, în ton cu sărbătorile, personajul Grinch.

Alături de Carmen Șerban, pe scena Revelionului Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru, au urcat și Jador și Ruby, Andreea Bălan, care a avut un moment incendiar cu Dorian Popa, Maria Buză, Vlăduța Lupău, Connect-R și mulți alți artiști apreciați de publicul din România.

Ultimele știri