Antena Căutare

De la ce vârstă nu a mai crescut Adi Minune în înălțime. Cum îl cheamă în buletin pe cântărețul de manele

Adrian Minune nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toate acestea, nu mulți știu care este numele lui din buletin și care este povestea de viață a cântărețului de manele.

Adrian Minune, intr-o masina gri Galerie
De la ce vârstă nu a mai crescut Adi Minune în înălțime. Cum îl cheamă în buletin pe cântărețul de manele | Hepta

Adi Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de manele din România. La adolescență, a spus acesta într-un interviu, făcea deja bani cât să își întrețină întreaga familie.

Citește și: Adrian Minune, în lacrimi de ziua sa. Gestul făcut de Cati Simionescu l-a emoționat pe artist

Cum îl cheamă în buletin pe Adrian Minune. Copilăria, marcată de lipsuri

Toată lumea îl cunoaște pe Adi Minune sub acest nume, însă numele lui din buletin este Adrian Simionescu. Deși acum face foarte mulți bani din evenimente, acesta a avut o copilărie cu lipsuri, cu un tată care i-a părăsit când el era mic, iar un incident pe care l-a avut când era mic, în drum spre grădiniță, l-a lăsat cu un deget strâmb. Era însoțit, în acea zi, de bunica lui.

Adrian Minune a declarat într-un interviu pentru Libertatea cum a căzut într-o baltă. "Am băgat mâna printr-un gard să smulg niste iarbă, să şterg noroiul. Însă un câine m-a muşcat atât de rău, mi-a smuls degetul. Niculina, bunica mea, mi-a recuperat falanga şi, pentru că spital nu aveam în sat, mi l-a lipit ajutată de apă distilată şi Rivanol. Ca prin minune s-a lipit, însă strâmb".

De la ce vârstă nu s-a mai înălțat Adi Minune. Mama lui a fost cea care a observat diferența dintre el și copiii de vârsta lui

Mama lui Adrian Minune, Florența Simionescu, a fost cea care a observat că fiul ei e mai mic de statură decât ceilalți copii de vârsta lui.

Florența Simionescu, într-un interviu oferit la Antena Stars: "Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, (...) vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut", a declarat mama lui Adrian Minune.

"Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam", a mai spus Florența Simionescu.

Cântărețul de manele măsoară 1,50 metri. El a mai declarat că nu a fost niciodată complexat din cauza înălțimii lui, arată aceeași sursă menționată mai sus. Nu a simțit niciodată că este ceva în neregulă.

"Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri. Eu am crescut printre namile de oameni pentru că mă iubeau, eu cântam de la șase ani, șapte ani".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este și cum arată soțul Jamilei, femeia care a cucerit internetul cu rețetele sale. Ipostaza tandră în care s-au po... Jador și Lino Golden s-ar fi certat. Cei doi aveau de lansat o piesă nouă, după succesul melodiei „Dau moda”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x