Antena Căutare

Adrian Minune și Vali Vijelie, tarifele imense pe care le cer fiecare pentru doar o oră de cântat

Vali Vijelie și Adrian Minune sunt două voci puternice în lumea muzicală românească. Dar pentru a-i avea la nunta ta ar trebui să scoți din buzunar o sumă fabuloasă.

Adrian Minune și Vali Vijelie, tarifele pe care le percep pentru o oră de cântat la un eveniment privat
Adrian Minune și Vali Vijelie, tarifele pe care le percep pentru o oră de cântat la un eveniment privat | Instagram

Vali Vijelie și Adrian Minune sunt două personalități celebre în lumea muzicală din România, motiv pentru care aceștia cer sume fabuloase pentru doar o oră de cântat la nuntă.

Vali Vijelie și Adrian Minune, tarifele imense pe care le cer pentru doar o oră de cântat la o nuntă

Vali Vijelie și Adrian Minune și-au făcut un nume în lumea mondenă și a muzicii de petrecere, în spceial pe zona de manele, iar cu această notorietate, pentru cei doi cântăreți tariful pentru care cântă la evenimente private este și el pe măsură. Astfel că, amândoi cântă timp de o oră pentru o sumă fabuloasă de bani.

Citește și: Cum arată fiica lui Vali Vijelie, Rusu Cati. Artistul este foarte mândru de singura sa fată

Articolul continuă după reclamă

Pentru o nuntă de vis, cu muzică live și artiști de renume, fiecare cuplu trebuie să scoată in buzunar sume frumoase de bani, asta dacă își doresc ca invitații să se simtă bine. Așadar, pentru a-ți putea cânta live Vali Vijelie gazda evenimentului ar trebui să achite o sumă de 4.000 € / oră.

Suma nu este una mică, însă și așteptările sunt mari și la fel și calitatea show-ului. Lucrurile arată asemănător și pentru Adrian Minune care ar cere aceeași sumă de bani pentru o singură oră de cântat live.

Florin Salam ar face și el o sumă uriașă de bani doar dintr-o noapte de cântat. Acesta ar ajunge să câștige 20.000 de euro într-o singură noapte, potrivit spynews.ro. Să nu uităm că artiștii de manele câștigă mulți bani și din dedicațiile invitaților de la nunți.

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău, tarifele pe care le cer pentru a cânta la o nuntă

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău au devenit foarte cunoscuți în ultimii ani în lumea muzicii de petrecere, iar acest lucru se datorează proiectelor de succes care le-au avut de-a lungul timpului. Prezența lor în mediul online și pe Youtube a fost foarte vizibilă, astfel că, mulți oamenii și-i doresc acum la nuntă.

Citește și: Soția lui Adrian Minune, primele declarații după ce a fost operată de urgență în Turcia. Ce a pățit, de fapt, Cati Simionescu

Astfel că, artistul a lansat piese care au distrus topurile muzicale și l-au urcat în rândul celor mai ascultați cântăreți de manele și muzică de petrecere din România. Același lucru s-a întâmplat și cu Vlăduța Lupău, care după ce a devenit cunoscută ca interpretă de muzică populară, a ales să cocheteze și cu muzica ușoară sau manele.

Amândoi sunt foarte doriți în cadrul evenimentelor personale, iar acesta este motivul pentru care sumele pe care oamenii ar trebui să le scoată din buzunare ca ei să cânte sunt foarte mari.

Iată că, pentru a-i asculta live la nunta ta, alături de invitații de la eveniment, ar trebui să scoți din buzunar între 4.000 și 5.000 de euro. Potrivit click.ro, pentru a o asculta live pe Vlăduța Lupău la nunta ta ar trebui să achiți suma de 5.000 de euro, pe când la Culiță Sterp tariful ar fi mai flexibil variind între 4-5.000 de euro.

Iulia Albu prezintă I.A. cu stil... Cristina Cioran, imagine înduioșătoare cu fetița născută prematur. Cum arată micuța la scurt timp după ce a ieșit din sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x