Decizia banală care i-a schimbat complet viitorul lui Kate Middleton. Care a fost momentul în care a luat-o

Kate Middleton l-a întâlnit pe soțul său, prințul William, la Universitatea St Andrews în 2001. După ce s-au cunoscut în Scoția, relația lor a înflorit, însă acest lucru a fost pe punctul de a nu se întâmpla.

Kate Middleton l-a întâlnit pe soțul său, prințul William, la Universitatea St Andrews în 2001

Profimediaimages.ro

Este posibil ca relația lor să nu fi existat dacă viitoarea ducesă ar fi aplicat la o altă universitate. Asta pentru că, inițial, Kate fusese acceptată la Universitatea din Edinburgh, conform lui Jasper Selwyn, consilierul său de la internatul din Anglia.

Cu toate acestea, se spune că tânăra Kate s-a răzgândit în ultimul moment și, nehotărâtă fiind, a ales să stea un an acasă înainte să își continue studiile. În cele din urmă, a ales să frecventeze cursurile universității St Andrews, unde știa că prințul William învăța.

Citește și: Ținuta aleasă de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, pentru a vizita un centru de vaccinare. A reușit să atragă atenția tuturor

Motivul pentru care Kate Middleton a făcut această schimbare nu a fost niciodată dezvăluit și nici comentat în mod oficial. Un lucru este, însă, cert: dacă nu ar fi ales să meargă la St Andrews, ea nu și-ar fi întâlnit prințul.

Ce a făcut Kate Middleton în anul petrecut acasă

În perioada când Kate a ales să stea acasă, în loc să studieze, William a fost voluntar pentru organizația caritabilă Raleigh International. În acest timp, el a ajutat la construirea unor căi de acces și a predat limba engleză într-un sat din sudul Chile.

Într-o întorsătură ciudată a sorții, se pare că William și Kate se căutau, el călătorind în Chile cu câteva săptămâni înainte de viitoarea sa soție.

Citește și: Familia regală impune reguli aspre. Ce li se interzice bonelor să le spună copiilor ducilor de Cambridge

Între timp, Kate a studiat la Institutul Britanic din Florența înainte de a participa la programul respectiv.

Kate Middleton și prințul William s-au logodit după 10 ani

După opt ani de întâlniri și numeroase speculații, prințul William și Kate Middleton și-au oficializat relația în noiembrie 2010. La scurt timp după acest moment, fericitul cuplu a oferit primul interviu împreună.

Discuția, care i-a ajutat pe mulți să afle detalii importante despre începuturile legăturii lor amoroase, a fost difuzată pe ITV în ziua în care și-au anunțat public logodna.

Citește și: Kate Middleton nu s-a mai filmat niciodată așa. Imagini inedite cu Ducesa de Cambridge

Kate purta atunci faimoasa ei rochie Issa, de un albastru regal, ținută care a dat startul efectului ce-i poartă numele.

Cei doi au povestit că William a pus marea întrebare cu câteva săptămâni înainte, în timp ce se aflau în vacanță cu prietenii. Deși vorbeau de ceva vreme despre acest momente, ducesa a fost luată prin surprindere de propunerea prințului.

Ultimele știri