Defectul fizic pe care nimeni nu l-a văzut la Andreea Bănică. Artista a recunoscut tot: "Sunt strâmbe. Urât, urât, urât!"

Andreea Bănică s-a lăsat de fiecare dată pe mâinile celor mai buni make-up artiști și hairstyliști pentru ca aparițiile sale să fie unele perfecte. Cu toate astea, îndrăgita cântăreață are și unele defecte fizice.

Andreea Bănică

Pe Andreea Bănică o cunoaște toată lumea. O vedeți zilnic pe rețelele de socializare sau ați putut să o admirați la concerte și diverse evenimente, reușind să umple săli întregi de spectacole datorită vocii sale inconfundabile.

Andreea Bănică, prinsă de polițiști în timp ce făcea amor într-un loc public! Cântăreața oferă detalii picante fanilor săi

Defectul fizic pe care nimeni nu l-a văzut la Andreea Bănică. Artista a recunoscut tot: "Sunt strâmbe. Urât, urât, urât!"

Andreea Bănică a recunoscut că are un defect fizic

Andreea Bănică nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Așadar, frumoasa artistă a fost mereu transparentă cu fanii săi, vorbindu-le deschis și abordând orice subiect doresc ei, fără nicio urmă de reținere.

De curând, Andreea Bănică le-a povestit internauților despre defectul pe care-l are la nivel fizic. Un fan înfocat de-al cântăreței a observat că degetele mici de la mâinile artistei nu au o formă tocmai obșinuită, așa că a întrebat-o dacă nu cumva sunt strâmbe.

Fără să stea pe gânduri, Andreea Bănică a recunoscut public că acele degete sunt într-adevăr strâmbe, arătându-le mai îndeaproape fanilor micul defect.

„Foarte tare întrebarea ta. Ambele degete de la mâini, cele mici, sunt strâmbe. Urât, urât, urât”, a spus Andreea Bănică la un InstaStory.

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", hărțuită de un bărbat chiar înainte să devină mamă! ”Nici nu știu de unde să încep”

Defectul fizic pe care nimeni nu l-a văzut la Andreea Bănică. Artista a recunoscut tot: "Sunt strâmbe. Urât, urât, urât!"

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri