Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Defectul fizic pe care nimeni nu l-a văzut la Andreea Bănică. Artista a recunoscut tot: "Sunt strâmbe. Urât, urât, urât!"

Andreea Bănică s-a lăsat de fiecare dată pe mâinile celor mai buni make-up artiști și hairstyliști pentru ca aparițiile sale să fie unele perfecte. Cu toate astea, îndrăgita cântăreață are și unele defecte fizice.

Andreea Bănică

Pe Andreea Bănică o cunoaște toată lumea. O vedeți zilnic pe rețelele de socializare sau ați putut să o admirați la concerte și diverse evenimente, reușind să umple săli întregi de spectacole datorită vocii sale inconfundabile.

Andreea Bănică, prinsă de polițiști în timp ce făcea amor într-un loc public! Cântăreața oferă detalii picante fanilor săi

Defectul fizic pe care nimeni nu l-a văzut la Andreea Bănică. Artista a recunoscut tot: "Sunt strâmbe. Urât, urât, urât!"

Andreea Bănică a recunoscut că are un defect fizic

Andreea Bănică nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Așadar, frumoasa artistă a fost mereu transparentă cu fanii săi, vorbindu-le deschis și abordând orice subiect doresc ei, fără nicio urmă de reținere.

De curând, Andreea Bănică le-a povestit internauților despre defectul pe care-l are la nivel fizic. Un fan înfocat de-al cântăreței a observat că degetele mici de la mâinile artistei nu au o formă tocmai obșinuită, așa că a întrebat-o dacă nu cumva sunt strâmbe.

Fără să stea pe gânduri, Andreea Bănică a recunoscut public că acele degete sunt într-adevăr strâmbe, arătându-le mai îndeaproape fanilor micul defect.

„Foarte tare întrebarea ta. Ambele degete de la mâini, cele mici, sunt strâmbe. Urât, urât, urât”, a spus Andreea Bănică la un InstaStory.

Recomandari