Delia a apelat la o schimbare completă de look. Cum îi stă brunetă și cu breton

Delia surprinde de fiecare dată prin schimbările sale radicale de look, însă de data aceasta a impresionat cu o coafură nou și complet diferită.

Delia surprinde de fiecare dată prin schimbările sale radicale de look

Instagram

Delia se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Spiritul său de glumă și talentul remarcabil sunt motivele pentru care publicul o adoră și o urmărește pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Un lucru este evident, artista se mândrește cu o carieră de succes în industia muzicală, cu cele mai spectaculoase calități vocale, dar și cu un aspect fizic de invidiat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia apelează la cele mai radicale schimbări de look și încearcă de fiecare dată lucruri noi. Aceasta este adepta ținutelor extravagante și impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale senzaționale, care lasă pe toată lumea cu gura căscată.

Citește și: Delia, look de Prințesa Gotică, cu un machiaj excentric care a atras atenția tuturor. Până și vedetele din România au reacționat

Jurata de la iUmor și-a obișnuit fanii cu stilul său vestimentar unic, dar și cu diferite coafuri la care apelează des, însă recent a dus totul la un alt nivel cu o schimbare neașteptată la nivelul părului, care i-a surprins pe cei 2.6 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Cum arată Delia brunetă și cu breton

De curând, artista a făcut furori pe rețelele sociale cu noul său look senzațional. Aceasta a atras privirile prietenilor săi virtuali cu o nouă culoare a părului și cu o coafură superbă, care i se potrivesc de minune și îi scot în evidență frumoasa culoare a ochilor.

Se pare că Deliei îi stă extrem de bine brunetă, culoare îi pune într-o lumină bună superbele trăsături ale feței. Clipul boomerang a strâns în câteva ore mai bine de 184 mii de vizualizări, 25 mii de aprecieri și foarte multe comentarii din partea oamenilor care o apreciază.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să o complimenteze pe frumoasa artistă și să îi mărturisească că o prinde extrem de bine această culoare a părului.

Câțiva dintre urmăritori au observat că noul look al Deliei o fac să semene cu Roxen.

"Am crezut ca e Roxen. Nu avem ce zice, ești prea frumoasă!" sau "Femeie, tu ești frumoasă în orice ipostază!", au mărturisit oamenii din mediul online, care au ținut neapărat să îi ofere complimente și felicitări pentru modul în care arată. Din peisaj nu au lipsit nici cârcotași, care i-au mărturisit că seamănă cu Dana Budeanu, dar varianta îmbunătățită.

"Dana Budeanu, dar gen ce trebuie sa fie", a spus unul dintre urmăritorii Deliei.

Citește și: Delia, cu posteriorul la vedere pe plajă, în Maldive. Imaginea care îi evidențiază trupul de invidiat

Artista nu a menționat faptul că look-ul său este unul permanent sau a apelat la o perucă, însă un lucru este clar, noua culoare a părului i se potrivește mănușă și îi evidențiază aspectul fizic perfect.

Pe Delia o puteți vedea la masa juriului iUmor, în fiecare miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Ultimele știri