Delia, look de Prințesa Gotică, cu un machiaj excentric care a atras atenția tuturor. Până și vedetele din România au reacționat

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile sale excentrice. De curând, a adoptat un look extrem de diferit, care a atras atenția până și colegelor din showbiz. Ce comentariu i-a lăsat Irina Rimes.

Delia Matache, jurat la iUmor.

Antena 1

Îndrăgita artistă poartă mereu ținute extravagante și postează fotografii care o scot din obișnuit.

Look-urile extrem de diferite au devenit semnătura artistei, care alege de fiecare dată să nu poarte un obiect vestimentar ca oricare altul. Artista devine extrem de repede centrul atenției datorită prezenței sale efervescente, dar și a felului în care își conturează fiecare apariție.

De curând, cântăreața a postat o fotografie care a atras atenția a mii de fani. În imagine apare cu un machiaj extrem de proemient, o coafură lejeră și o haină cu umeri supradimensionați, care vine în completarea look-ului de Prințesă Războinică. Cert e că puține femei ar avea curajul să îndrăznească atât de mult precum o face celebra cântăreață atunci când se afișează în public.

Mai mult, Irina Rimes a remarcat look-ul excentric al Deliei și a asociat-o pe această cu "Black Swan", adică Lebăda Neagră, i-a scris acesta în secția de comentarii.

Delia a abordat un look diferit cu ajutorul unor trucuri stilistice precum machiajul care îi face ochii să pară mai mari. Cu mai bine de două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina oficilală de Instagram, artista face furori de fiecare dată când postează o fotografie sau un videoclip.

Vezi mai multe imagini cu Delia în GALERIA FOTO

Aparițiile Deliei taie răsuflarea de fiecare dată, ea fiind un artist extrem de asumat cu propriul stil. Pare că niciodată nu ține cont de reguli și trăiește exact așa cum simte, iar publicul apreciază de fiecare dată lejeritatea vedetei.

Citește și: Delia, fotografiată așa cum fanii nu au mai văzut-o până acum: „În sfârșit mama Deliei e mulțumită”

Cum s-a lansat Delia, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, în lumea muzicală

Delia, în vârstă de 38 de ani, a rupt de-a lungul timpului topurile muzicale cu hit-uri care au rămas adânc înrădăcinate în mintea fanilor ei. Delia Matache este în primul rând artist, însă aceasta a fost jurat și la X Factor, iar de câtiva ani este jurat la iUmor, un rol care i se potrivește ca o mănușă. Răsul ei bogat și vibe-ul pe care îl oferă la fiecare apariție au ajutat-o să-și creeze o imagine unică și să fie de neînlocuit.

Citește și: Cum arată Delia cu părul curcubeu. Imaginea care i-a luat prin surprindere pe fani

Delia a debutat în lumea muzicală în 1999 în trupa N&D alături de Nicolae Marin (Nick). Piesele lansate la momentul respectiv - „Altfel”, ”Nu pot sa uit”, ”Nu e vina mea” sau ”Vino la mine” au fost de un real succes. Din 2003 însă, Delia Matache, al cărei nume de scenă a devenit simplu - Delia - s-a lansat în cariera solo, primul album fiind ”Parfum de fericire”.

Artista născută pe 7 februarie 1982 a absolvit Liceul de Muzică 'Dinu Lipatti' după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut, iar apoi a urmat Conservatorul.

Pe Delia Matache o puteți revedea în fiecare miercuri, în noul sezon al emisiunii „iUmor”, de la Antena 1, de la ora 20:30.

Ultimele știri