Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Adela

Delia, în culmea fericirii! Frumoasa artistă țopăie de bucurie! |VIDEO

Delia este în culmea fericirii. Artista efectiv țopăie de bucurie. Momentul a fost împărtășit cu toți fanii divei.

Delia, în culmea fericirii! Artista țopăie de bucurie!

Toată lumea știe deja că Delia este o împătimită a plimbărilor. Îndrăgita artistă adoră călățoriile, iar până în prezent se poate lăuda cu un palmares bogat în ce privește vizitele în locații exotice, situate pe toate meridianele globului.

Delia, în culmea fericirii! Frumoasa artistă țopăie de bucurie! |VIDEO

Delia vrea să plece în vacanță! Care este locul unde își dorește să ajungă cât mai curând posibil! "Am un dor de ducă!"

Doar că lucrurile acestea cu care frumoasa jurată de la iUmor era obișnuită, se pare că i-au cam lipsit în ultima perioada, după cum declara chiar ea, recent, într-o emisiune tv.

Delia adoră călătoriile

Delia a declarat ca cel mai mult își dorește să călățorească din nou, indiferent unde, doar să poata ieși iar în natură.

Din postările frecvente pe care le are Delia pe conturile de socializare putem trage ușor o concluzie; Delia adoră natura, si îi place să petreacă timp în aer liber.

Delia, foc și pară! Concertul ei drive-in a fost interzis: "Am făcut o petiție, poate o să-l susținem. În alte țări s-a dat voie!"

Doar că în urma situației impuse în contextul pandemiei, frumoasei artiste i-au cam lipsit lucrurile acestea.

Delia, în culmea fericirii! Frumoasa artistă țopăie de bucurie! |VIDEO

Așa că de îndată ce s-a ridicat starea de urgență și am trecut la cea de alertă a și profitat de moment și a ieșit din casă.

După ce a fost la munte, în parcuri și a petrecut timp în natură, se pare ca Delia nu se poate abține să țopăie de fericire.

Noi credem că asta se datorează libertății de care se bucură cântăreață care a imortalizat momentul când sare în sus de bucurie, în timp ce aleargă pe marginea aunui lac, în mijlocul naturii.

🧚‍♂️

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

Recomandari