Demi Moore, star pe catwalk la 58 de ani. Cum arată ținuta spectaculoasă care a atras toate privirile

Demi Moore se numără printre vedetele care au defilat recent în cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Actrița a atras atenția cu apariția sa, mai ales prin prisma faptului că are 58 de ani. În ciuda vârstei, diva a fost star pe catwalk și a purtat o ținută spectaculoasă care a atras toate privirile.

Demi Moore, 58 de ani, a defilat pe podium în cadrul Săptămânii de Modă de la Paris

profimediaimages.ro

Demi Moore a făcut întotdeauna senzație cu aparițiile sale pe marile ecrane, în mediul online sau la diverse evenimente importante. Recent, actrița din ''Fantoma mea iubită'' a uimit atât publicul prezent la Săptămâna Modei de la Paris, dar și fani din lumea întreagă.

Cum arată ținuta spectaculoasă purtată de Demi Moore în timpul unei defilări pe podium

Demi Moore a purtat o ținută all black, creată de unul dintre cei mai mari creatori de modă din lume. Deși bluza și pantalonii săi erau largi, faimoasa actriță a știut să fie sexy. Costumul elegant era dotat cu un decolteu adânc, astfel încât bustul extrem de generos a fost detaliul care a ieșit în evidență.

De asemenea, croiala costumului a fost construită în așa fel încât să lase umerii la vedere. Fanii au putut vedea că Demi Moore este într-o formă fizică de invidiat la cei 58 de ani săi.

Demi Moore a stârnit atât complimente, cât și comentarii răutăcioase. Actrița din ''Striptease'' a primit o serie de critici pentru felul în care arăta chipul său. Mulți dintre internauți au dat vina pe machiajul exagerat, care ar fi schimbat-o pe divă. Alții nu au ezitat să răspândească zvonul cum că Demi Moore s-ar fi lăsat pe mâna medicilor esteticieni, conform dailymail.co.uk.

''Ce s-a întâmplat cu fața ei?'' sau ''Este chiar Demi Moore?!'', au fost câteva comentarii ale fanilor pe rețelele de socializare.

Într-adevăr, câteva trăsături ale vedetei păreau retușate la o privire mai atentă. Ca de exemplu, pomeții acesteia erau mult mai proeminenți și buzele mai pline.

Vezi mai multe imagini cu Demi Moore în GALERIA FOTO

Demi Moore s-a mai confruntat cu aceste zvonuri în 2007. Într-un interviu din acea perioadă, diva internațională a mărturisit: ''Nu-mi place ideea de a avea operații estetice, pentru că vreau să susțin procesul natural de îmbătrânire. Bisturiul nu te va face fericit''. Ea a continuat spunând că ''nu i-ar judeca niciodată pe cei care și-au făcut operații estetice''. Celebritatea de la Hollywood a adăugat: ''Dacă este cel mai bun lucru pentru ei, atunci nu văd o problemă'', potrivit hitc.com.

Citește și: Motivul divorțului dintre Demi Moore și Bruce Willis. Când și-a dat seama actorul că vrea să renunțe la căsnicie

Ultimele știri