Denisa de la Bambi, primele imagini din vacanța exotică. Cum arată în costum de baie

Denisa Tănase a devenit o adevărată femeie de afaceri, iar acest lucru îi perimite cele mai luxoase și exotice vacanțe.

Denisa Tănase a devenit o adevărată femeie de afaceri, iar acest lucru îi perimite cele mai luxoase și exotice vacanțe

Denisa Tănase, fosta membră a formației Bambi, s-a retras de o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor și departe de ochii curioșilor. Deși îi este dor de scenă și de concertele spectaculoase, frumoasa blondină și-a schimbat prioritățile în carieră.

Artista a renunțat la industria muzicală pentru a realiza o afacere din pasiunea sa pentru parfumuri și cosmetice, iar acest lucru i-a adus succesul. Denisa duce o viața de lux și are parte de vacanțe în paradis.

Cum s-a lăsat fotografiată în vacanță Denisa de la Bambi

Recent, frumoasa blondină a vrut să scape de stresul zilnic și a plecat într-o vacanță în paradis, unde pare că trăiește momente unice și se bucură din plin de locurile frumoase pe care le vizitează.

Citește și: Frumoasa Raluca Tănase își sărbătorește ziua de naștere într-o destinație exotică. Surorile Bambi s-au reunit într-o fotografie

Denisa Tănase a publicat pe contul oficial de Instagram câteva fotografii din vacanța bine meritată, unde se relaxează. Aceasta a fost fotografiată într-o ipostază incendiară, care îi scoate în evidență corpul de invidiat.

Artista a apelat la un costum de baie alb, care îi pune într-o lumină bună picioarele subțiri, silueta de viespe, dar și bronzul perfect. Pe lângă ținuta impecabilă, Denisa a folosit și o pereche de ochelari, care se potrivesc de minune cu ținuta sa.

Se pare că Denisa de la Bambi nu a plecat singură în vacanța mult dorită, mai mult de atât, frumoasa artistă a fost însoțită de către soțul ei, care i-a ținut companie.

Denisa și sora ei s-au bucurat de un succes memorabil și de o carieră fabuloasă în industria muzicală. Deși s-au retras din această lume a showbiz-ului românesc, cele două rămân în preferințele oamenilor.

Cu ce s-a ocupat Denisa de la Bambi de când stă departe de lumina reflectoarelor

Denisa a devenit o veritabilă femeie de afaceri. Aceasta a reușit să își deschidă propriul business de parfumuri și cosmetice.

Artista a mărturisit că a deschis o fabrică de parfumuri și în România, însă ele sunt fabricate în Dubai. Aceasta a primit inelul de la iubitul ei, însă nu se gândește să se căsătorească prea curând, având în vedere situația de pe întreg globul.

Citește și: Cum arată surorile Bambi, Raluca și Denisa Tănase, nemachiate, la primele ore ale dimineții

"În perioada pandemiei am deschis în București o fabrică de parfumuri și cometice. Am început prin a face igienizant, în perioada pandemiei, însă scopul principal al fabricii este stric acesta, să putem produce parfumuri și în România", a spus Denisa pentru Antena Stars.

Denisa Tănase s-a schimbat foarte multe și s-a maturizat în ultimii ani, iar acest lucru este vizibil din fotografiile ei din mediul online. Aceasta petrece foarte mult timp în Dubai, unde își dorește să locuiască în viitor.

Se pare că artista lucrează alături de sora ei pe partea de business și sunt mai tot timpul împreună.

Ultimele știri